search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:23
MENU CLOSE

Europa League: Οπαδοί της Μακάμπι ανάψαν καπνογόνα στη Λεωφόρο – Αποδοκιμασίες από οπαδούς του Παναθηναϊκού (Photos/Video)

14.12.2023 20:27
panathinaikos makabi kapnogona98- new

Στη Λεωφόρο πραγματοποιείται αυτή την ώρα ο αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μακάμπι για τον 6ο όμιλο του Europa League.

Και ενώ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε ανακοίνωσή της νωρίτερα έκανε αυστηρές συστάσεις στους οπαδούς της για τη συμπεριφορά τους, στην σκιά των άγριων επεισοδίων στου Ρέντη, οπαδοί της Μακάμπι άναψαν καπνογόνα με αποτέλεσμα να τους αποδοκιμάσει όλο το γήπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας πραγματοποιείται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ νωρίτερα δημιουργήθηκε και μια άτυπη ανταρσία με τα ΜΑΤ να αρνούνται αρχικά να μεταβούν στο γήπεδο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον βαρύ τραυματισμό του συναδέλφου τους στου Ρέντη και τελικά να πειθαρχούν μετά από παρέμβαση του Διοικητή της ΓΑΔΑ.

Διαβάστε επίσης:

Live Conference League: ΠΑΟΚ-Ελσίνικι 0-1 (Α’ ημίχρονο)

Europa League: Live ο «τελικός» στη Λεωφόρο – Παναθηναϊκός-Μακάμπι Χάιφα 0-1 (Α’ ημίχρονο)

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Θα κινηθούμε νομικά εναντίον όσων ζημιώσουν την ομάδα με τη συμπεριφορά τους»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:23