search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 16:18
MENU CLOSE

Andre Braugher: Ο ατζέντης του αποκάλυψε την αιτία θανάτου του ηθοποιού

15.12.2023 10:03
AndreBraugher1512

Την αιτία θανάτου του ηθοποιού Αντρέ Μπράουερ ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών την Τετάρτη αποκάλυψε ο ατζέντης του.

Σύμφωνα με αυτόν, ο Μπράουερ είχε διαγνωστεί πριν από μερικούς μήνες με καρκίνο του πνεύμονα.

Ο ηθοποιός, που έγινε διάσημος από τη συμμετοχή του στη σειρά Brooklyn Nine-Nine, δεν μιλούσε συχνά για την προσωπική του ζωή αλλά το 2014 είχε αποκαλύψει στους New York Times ότι είχε σταματήσει να καπνίζει και να πίνει «εδώ και αρκετό καιρό».

Ο Μπράουερ έγινε γνωστός με τη σειρά του NBC Homicide: Life on the Street από το 1992 έως το 1998 για την οποία το ’98 πήρε Emmy για τον ρόλο του ως ντετέκτιβ Frank Pembleton.

Η μεγαλύτερη του επιτυχία, πάντως, θεωρείται ο ρόλος του ως Captain Raymond Holt στην κωμική σειρά Brooklyn Nine-Nine, ρόλος για τον οποίο κέρδισε δύο Critics Choice Awards για β΄ανδρικό ρόλο και τέσσερις υποψηφιότητες για Emmy.

Γεννημένος το 1962 στο Σικάγο ο Μπράουερ, ο οποίος ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειάς του, έκανε θεατρικές σπουδές με υποτροφία στο Stanford και μαθήματα υποκριτικής στη Juilliard School for drama.

Ο πρώτος κινηματογραφικός του ρόλος ήταν στην ταινία του 1989, Glory στην οποία υποδύθηκε έναν στρατιώτη στα πρώτα αφροαμερικανικά συντάγματα του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου.

Συνολικά στην υπερτριακονταετή καριέρα του ο Μπράουερ, ο οποίος συχνά υποδυόταν ρόλους στρατιωτικού ή αστυνομικού, ήταν υποψήφιος 11 φορές για Emmy.

Διαβάστε επίσης:

Σιένα Μίλερ: Απαντά στην κριτική για την εγκυμοσύνη μετά τα 40 και τη διαφορά 14 ετών με τον σύντροφό της

Εξαγριωμένοι οι θαυμαστές της Madonna – Εμφανίστηκε με τρεις ώρες καθυστέρηση

Αντώνης Καφετζόπουλος: Το ατύχημα στα γυρίσματα – «Θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 16:18