search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 12:10
MENU CLOSE

Euroleague: «Πισωγύρισμα» για τον Ολυμπιακό και ήττα από τη Βαλένθια με 63-56

16.12.2023 00:18
olympiacos-new

Η Βαλένθια επικράτησε του Ολυμπιακού με 56-63 στο ΣΕΦ και τον υποχρέωσε στην τέταρτη εντός έδρας ήττα στη Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα παρασύρθηκε στον χαμηλό ρυθμό της Βαλένθια, που πήγε το ματς σε αργό τέμπο, «σφράγισε» τη ρακέτα και έδωσε τα τρίποντα στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν όμως πολύ άστοχοι με μόλις 9/31, χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη νίκη παρά το γεγονός πως είχαν ευκαιρίες στην τέταρτη περίοδο, βγάζοντας τη μία άμυνα μετά την άλλη.

Κορυφαίος των νικητών με 12 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ ήταν ο Κρις Τζόουνς, που έβαλε μερικά πολύ μεγάλα καλάθια στο τέταρτο δεκάλεπτο. 12 πόντους είχε και ο Στέφαν Γιόβιτς, ενώ 10 πέτυχε ο Νταμιέν Ίνγκλις.

Από τον Ολυμπιακό, ξεχώρισε ο Τόμας Γουόκαπ με 13 πόντους, 3 ριμπάουντ και ισάριθμα κλεψίματα, ενώ 11 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα είχε ο Κώστας Παπανικολάου

Ντεμπούτο έκανε ο Φίλιπ Πετρούσεφ, που έπαιξε 9 λεπτά χωρίς να σκοράρει. Απουσίασε ο Άλεκ Πίτερς, που βρέθηκε στο πλευρό της συντρόφου του, η οποία περιμένει το παιδί τους.

Διαβάστε επίσης:

Europa League: Άγιαξ-ΑΕΚ 3-1 – «Τέλος» στο ευρωπαϊκό ταξίδι της ΑΕΚ έβαλε ο Άγιαξ (Videos)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσφεύγει κατά Οικονόμου, Κατσαφάδου και Βρούτση στην ελληνική και ευρωπαϊκή δικαιοσύνη

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η στιγμή που τρέχει έξαλλος στα αποδυτήρια αφού οι Πέισερς δεν του έδωσαν τη «μπάλα του θριάμβου» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 12:10