search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:08
MENU CLOSE

Κάποια παρεξήγηση έχει γίνει με τους απρόσκλητους τύπου… Δόμνας Μιχαηλίδου – Η απρέπεια σε βάρος Κασσελάκη στο ΚΕΘΕΑ

16.12.2023 07:56
kasselakis syriza 876-new

Η περίπτωση του διοικητή του ΚΕΘΕΑ που εμφανίστηκε απρόσκλητος σε μία συνάντηση των εργαζομένων του Κέντρου με τον Στέφανο Κασσελάκη, φαίνεται ότι δεν είναι τυχαία.

Είναι η δεύτερη φορά που εμφανίζεται κυβερνητικός παράγοντας με το έτσι θέλω σε μία δραστηριότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είχε προηγηθεί η Δόμνα Μιχαηλίδου που εμφανίστηκε δήθεν πρόσχαρη για να προϋπαντήσει τον κ. Κασσελάκη σε επίσκεψή του σε σχολείο με ΑΜΕΑ.

Κι αυτό είναι κάτι που προκαλεί απορίες, τόσο για την πολιτική αντίληψη που έχουν κάποιοι κυβερνητικοί, όσο και για τη σκοπιμότητα μίας συμπεριφοράς.

Δεν συνηθιζόταν ποτέ, ούτε άλλωστε υπάρχει οποιοδήποτε πρωτόκολλο που να υποχρεώνει τον εκάστοτε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ή οποιοδήποτε πολιτικό αρχηγό να συνοδεύεται από κυβερνητικούς αξιωματούχους σε πολιτικές του δραστηριότητες για να συναντήσει σωματεία, εργαζόμενους ή φορείς.

Μία τέτοια συμπεριφορά προδίδει προσπάθεια ελέγχου και λογοκρισίας των εργαζομένων, ου μην και φόβου για το τι θα ειπωθεί στα συναντήσεις αυτές. Έτσι κι αλλιώς, οι θέσεις των διοικητών είναι πολιτικές θέσεις και η επιλογή τους γίνεται από την κυβέρνηση. Άρα δεν μπορεί να υποχρεώσει κανένας έναν πολιτικό αρχηγό κόμματος να συνομιλεί με κυβερνητικά στελέχη, όταν θέλει να ακούσει τις απόψεις των εργαζομένων.

Ο δε πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ Χρήστος Λιάπης, που εμφανίστηκε στη χθεσινή συνάντηση για να «ενημερώσει» τον κ. Κασσελάκη για τα κυβερνητικά σχέδια, ήταν μία απρέπεια σε βάρος και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και των εργαζομένων.

Ούτε ενημέρωση του ζήτησε ο κ. Κασσελάκης, ούτε ήταν υποχρεωμένος να τον ακούει.

Πολύ περισσότερο, το ΚΕΘΕΑ, το κτήριο και οι εργαζόμενοι δεν είναι «ιδιοκτησία» του εκάστοτε κυβερνητικού παράγοντα, που τυχαίνει να είναι στη διοίκηση.

Ακόμα και για λόγους στοιχειώδους ευγένειας οι κυβερνητικοί παράγοντες οφείλουν να αντιληφθούν το ρόλο τους και τη λειτουργία των πραγμάτων.

Διαβάστε επίσης:

Με… Μάο για τα λουλούδια και ευχές για τη μέση απάντησε ο Κασσελάκης στα… «φιντάνια» του Κουτσούμπα (video)

Μαρινάκης για Αλβανία: Ζήτημα κράτους δικαίου η υπόθεση Μπελέρη

Κοντονής: «Όλοι έχουν καταλάβει γιατί ψηφίστηκε ο νέος ΠΚ χωρίς τις αλλαγές που ζητούσα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:59