search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 11:38
MENU CLOSE

Πανθέοι: «Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης επηρεάζουν τη ψυχολογία των ηθοποιών, του συνεργείου και τη δική μου»

17.12.2023 10:45
PANTHEOI

Για τα νούμερα τηλεθέασης «Πανθέοι» και το κατά πόσο επηρεάζουν τον ίδιο και τα υπόλοιπους συντελεστές της σειράς μίλησε στη RealLife ο σκηνοθέτης της σειράς, Σπύρος Μιχαλόπουλος.

«Κατ’ αρχάς, πιστεύω ότι το γεγονός της τηλεθέασης έχει να κάνει με το εκάστοτε κανάλι, τη διαφημιστική εταιρεία και τον παραγωγό. Δεν θέλω να πιστεύω ότι έχει να κάνει με εμάς που δημιουργούμε αλλά με κάποιον τρόπο μάς έρχεται εξ αντανακλάσεως», ανέφερε αρχικά.

«Αυτό επηρεάζει την ψυχολογία των ηθοποιών, του συνεργείου, του σεναριογράφου και τη δική μου. Όταν υποστείς μία κριτική, πάντα κάνεις δεύτερη σκέψη, μήπως ο άλλος έχει δίκιο. Καταλαβαίνεις ότι δεν έχει δίκιο και προχωράς», παραδέχεται ο σκηνοθέτης των επιτυχιών.

«Δεν μπορώ να πω ή να υπονοήσω κατά πόσο επηρεάζουν κάποιοι κάπως τις μετρήσεις. Δεν θέλω να πιστεύω αυτό το πράγμα, θεωρώ θα ήταν και άδικο. Αυτό που πιστεύω είναι η φήμη. Περπατάτε στον δρόμο, όποιον και να ρωτήσετε αν έχει δει τους “Πανθέους” (και κάποιοι μάλιστα φαίνονται ότι τους έχουν δει, γιατί σου μιλούν για την ιστορία που περιγράφουν οι “Πανθέοι” και για συγκεκριμένα γεγονότα). Αυτό δεν απεικονίζεται στις μετρήσεις. Είναι λοιπόν ένα θέμα που αφορά κυρίως τα κανάλια και τις διαφημιστικές εταιρείες», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Σπύρος Μιχαλόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Εφημερίδες: Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (Video)

Παναγιώτης Δουδωνής: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη μετά το απαράδεκτο δημοσίευμα για την άρθρωσή του

Σταύρος Ζαλμάς για «Έρωτα Φυγά»: Μας ενημέρωσαν ότι η σειρά θα συνεχιστεί στον ΑΝΤ1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 11:37