search
ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 03:57
MENU CLOSE

Super League: Ύπουλες έξοδοι για όλους τους «μεγάλους» – Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

17.12.2023 12:18
balla super league – new

Χωρίς κάποιο μεγάλο ντέρμπι αλλά με επικίνδυνες «εξόδους» για όλους τους διεκδικητές του πρωταθλήματος συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Super League με την διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής.

Το Σάββατο, στο ντέρμπι των ουραγών, η Κηφισιά πήρε την νίκη με 4-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και στο πρόγραμμα της Κυριακής δεσπόζουν οι εκτός έδρας αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά τον ευρωπαϊκό της αποκλεισμό, στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις και στο ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Τζούρισιτς, Μάγκνουσον και τον Πάλμερ Μπράουν που είναι σταθερά απών. Εκτός αγωνιστικών πλάνων είναι και ο Βέρμπιτς, όπως και ο τιμωρημένος Μλαντένοβιτς.

Για τους γηπεδούχους, εκτός επιλογών του Σάσα Ίλιτς έμειναν οι Κάρολ Αντζιέλσκι και Δημήτρης Τσακμάκης, που έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά τους δόθηκε περισσότερος χρόνος για να επανέλθουν σε απόλυτη ετοιμότητα, ενώ και ο Γιώργος Τζοβάρας συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Τάισον και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, καθώς ο πρώτος δεν προπονήθηκε, με τον Σέρβο να ακολουθεί τμήμα από την προπόνηση χωρίς να το ολοκληρώνει.

Στον αντίποδα, ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα έχει στην διάθεση του τον ανέτοιμο Σουρλή, αλλά και τον Κρέσπι, που εκτίει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω καρτών ενώ είδε τους Γκος, Τζουκάνοβιτς και Ντιαρά να επιστρέφουν και να τίθενται στη διάθεση του.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άρης θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ. Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει στην διάθεσή του τους Παναγίδη, Φεράρι, Γκαρθία, Ματαρίτα και Πάβισιτς λόγω τραυματισμών, αλλά μπορεί να υπολογίζει τον Λούκας Ρουπ.

Στην Λαμία η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Βόλο και θέλει να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στην Τούμπα, ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δύο σημαντικές ισοπαλίες, με ΟΦΗ εκτός και Ολυμπιακό εντός έδρας, και θέλουν να συνεχίσουν το θετικό τους σερί.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός δοκιμάζονται στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό και στις Σέρρες κόντρα στον Παναιτωλικό αντίστοιχα στα δυο παιχνίδια με τα οποία κλείνει την Δευτέρα η αγωνιστική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Σάββατο 16/12
Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 4-2

Κυριακή 17/12
15:00 Άρης- ΟΦΗ
17:30 Αστέρας Τρ. – ΠΑΟΚ
19:30 Λαμία- Βόλος
20:30 Ατρόμητος- Παναθηναϊκός

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου
17:00 Παναιτωλικός – ΑΕΚ
18:00 Πανσερραϊκός- Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Ισόβιος αποκλεισμός στον οπαδό που εξαπέλυσε ρατσιστική επίθεση στον Μπισάνγκ μέσα στο ΣΕΦ

Premier League: Καρδιακή ανακοπή υπέστη ο αρχηγός της Λούτον – Νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση

«Πάγωσαν» στη Premier League: Κατέρρευσε ο 29χρονος αρχηγός της Λούτον (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 03:43