search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 09:11
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο 29χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε στην καταδίωξη

18.12.2023 12:13
astinomikos

Καταγωγή από την Πάτρα είχε ο 29χρονος αστυνομικός ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο κατά τη διάρκεια καταδίωξης στο Χαϊδάρι, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Πρόκειται για τον Χρήστο Κουρουνιώτη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» έχει αδερφός που είναι και αυτός αστυνομικός και υπηρετεί σε μάχιμη μονάδα στην Αχαΐα.

Η οικογένεια του 29χρονου διαμένει στα Δεμένικα Πατρών.

Η μοιραία καταδίωξη

Στις 3:30 τα ξημερώματα οι αστυνομικοί, ξεκίνησαν καταδίωξη υπόπτου οχήματος το οποίο ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να τους ξεφύγει στην Αθηνών – Κορίνθου μετά το Δαφνί στο Χαϊδάρι.

Η καταδίωξη ξεκίνησε μετά από κλήση για απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου, και οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων διέφυγε αμέσως ενώ το δεύτερο έμεινε λίγο πιο πίσω. 

Το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει καταδίωξη με περιπολικά και μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙΑΣ, η οποία κατέληξε στην εθνική οδό.

Φτάνοντας στο ύψος του Ασπρόπυργου και συγκεκριμένα κοντά στη λίμνη Κουμουνδούρου, ο οδηγός του «υπόπτου» οχήματος πραγματοποίησε έναν επικίνδυνο ελιγμό, με αποτέλεσμα ένα περιπολικό να φρενάρει απότομα, ο οδηγός της μοτοσικλέτας να μην προλάβει να κάνει το ίδιο και να προσκρούσει πάνω του.

Διαβάστε επίσης:

Όλιβερ – Αράχωβα: «Έχουμε την απάντηση για το ποιος το έκανε – Όλοι οι μάρτυρες “δείχνουν” το ίδιο πρόσωπο» (video)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου

Χαϊδάρι: Νεκρός αστυνομικός της ΔΙΑΣ μετά από καταδίωξη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 09:10