search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 13:07
MENU CLOSE

Χαϊδάρι: Σμπαράλια η μηχανή του αστυνομικού που σκοτώθηκε – Σε κρίσιμη κατάσταση ο συνάδελφός του (photo)

18.12.2023 09:00
OMADA DIAS

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται και ο δεύτερος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, συνεπιβάτης του 29χρονου συναδέλφου του ο οποίος κατέληξε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο «Θριάσιο».

Συγκεκριμένα, έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα και εντός της ημέρες αναμένεται να μεταφερθεί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο ώστε να συνεχιστεί εκεί η νοσηλεία του.

Έξω από το νοσοκομείο έχουν συγκεντρωθεί αστυνομικοί, ενώ περιπολικό θα μεταφέρει τους συγγενείς του 29χρονου στην Αθήνα.

Ενδεικτική της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι η κατάσταση της μηχανής των αστυνομικών η οποία μεταμορφώθηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Η μοιραία καταδίωξη

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στις 3:30 τα ξημερώματα οι αστυνομικοί, ξεκίνησαν καταδίωξη υπόπτου οχήματος το οποίο ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να τους ξεφύγει στην Αθηνών – Κορίνθου μετά το Δαφνί στο Χαϊδάρι.

Η καταδίωξη ξεκίνησε μετά από κλήση για απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου, και οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων διέφυγε αμέσως ενώ το δεύτερο έμεινε λίγο πιο πίσω. 

Το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει καταδίωξη με περιπολικά και μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙΑΣ, η οποία κατέληξε στην εθνική οδό.

Φτάνοντας στο ύψος του Ασπρόπυργου και συγκεκριμένα κοντά στη λίμνη Κουμουνδούρου, ο οδηγός του «υπόπτου» οχήματος πραγματοποίησε έναν επικίνδυνο ελιγμό, με αποτέλεσμα ένα περιπολικό να φρενάρει απότομα, ο οδηγός της μοτοσικλέτας να μην προλάβει να κάνει το ίδιο και να προσκρούσει πάνω του.

Για αρκετή ώρα έμεινε κλειστό τμήμα της Εθνικής Οδού.

Διαβάστε επίσης

Μια ώρα αργότερα τα σχολεία σε Φλώρινα και Πρέσπες τη Δευτέρα λόγω ψύχους

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός τραυματίστηκε μετά από κλήση για ενδοοικογενειακή βία

Βόμβα στο Λιμεναρχείο Πειραιά: Συνελήφθη ο διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών και ένας λιμενικός για διακίνηση κοκαΐνης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 13:07