search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:22
MENU CLOSE

Survivor: Το κλειστό του ΟΑΚΑ – και βάλε – γεμίζουν όσοι δήλωσαν συμμετοχή μέχρι τώρα

19.12.2023 12:09
survivor new

Το κλειστό γήπεδο «Νίκος Γκάλης» των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων έχει χωρητικότητα κάπου 19.000 θέσεων και ξεπερνά κατά τι τις 21.000 αν συνυπολογιστούν οι θέσεις για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους VIP.

Ε, σε αυτούς προσθέστε ακόμα 1.000 και θα έχετε των αριθμό εκείνων- 22.000 άτομα-, από Ελλάδα και Κύπρο, που έχουν δηλώσει συμμετοχή για το ριάλιτι «Survivor» το οποίο θα αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα του Σκάι από τις 7 Ιανουαρίου 2024 και μετά.

Δέλεαρ η δημοσιότητα, το βδομαδιάτικο, δηλαδή ποσό που θα καταβάλλεται για κάθε επτά ημέρες παραμονής στο παιχνίδι και τα 100.000 ευρώ χρηματικό έπαθλο. Χώρια όλα τα άλλα, τα «περιφερειακά».

Σε μια απόπειρα να αποτελέσει το σόου ισχυρό πόλο έλξης τηλεθέασης ο Ατζούν Ιλίτζαλι αυστηροποιεί τους κανόνες, αυξάνει το βαθμό δυσκολίας στις πίστες αγωνισμάτων και καταργεί την ψηφοφορία του κοινού.

Το στοιχείο του απρόσμενου μόνον από τους «μαχητές» μπορεί να έρθει δεδομένου ότι για τους «διάσημους» οι επιλογές περιστρέφονται γύρω από τους «μονιμάδες» των ριάλιτι μεταξύ των οποίων η Κατερίνα Δαλάκα, νικήτρια του 7ου κύκλου, ο Άρης Σοϊλέδης, που έφτασε πολύ κοντά στο τρόπαιο το 2022, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, που πήρε την τρίτη θέση πέρυσι και η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Ο Ιλίτζαλι λέγεται ότι έταξε 7.000 ευρώ την εβδομάδα σε James Καφετζή, Αλέξη Παππά, Κωνσταντίνο Βασάλο, Fipster και Μαρία Αντωνά.

Από τα «νέα» πρόσωπα του ριάλιτι λέγεται ότι θα είναι η Όλγα Πηλιάκη, πρώην αθλήτρια, σύζυγος Στέλιου Χανταμπάκη αλλά και η χρυσή στο τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου.

Κρούση επισης έχει γίνει και στην Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Διαβάστε επίσης

Alpha και Mega είχαν εναλλάξ τη μερίδα του λέοντος από την πίτα τηλεθέασης του Σαββατοκύριακου

Σκάι: Πρεμιέρα με χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν για την μουσική εκπομπή του σταθμού με τον Χρήστο Φερεντίνο

Bluey: Το καρτούν που λατρεύουν τα … σκυλάκια του Tik Tok – Τι λένε οι ιδιοκτήτες τους (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:21