search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:48
MENU CLOSE

Χάρις Αλεξίου: Όταν διαγνώστηκε ο καρκίνος μου, είπα «τι είναι αυτό τώρα;» (Video)

20.12.2023 11:23
charis-aleksioy-new

Άγνωστες ιστορίες από την καλλιτεχνική της πορεία αποκάλυψε η Χάρις Αλεξίου, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο που της ανακοινώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο.

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», η σπουδαία ερμηνεύτρια τόνισε ότι έχει μάθει σε κάθε περίσταση να λειτουργεί με θάρρος και να αγνωνίζεται έως το τέλος.

«Είναι σαν να μην υπάρχουμε χωρίς το παρελθόν μας αλλά τι να πετάξω; Αυτό που με έχει σχηματίσει; Αυτό που είμαι είναι γιατί υπάρχει το παρελθόν, ο τρόπος που μεγάλωσα, υπάρχουν τα βιώματά μου, η σχέση μου με τη μάνα μου, η έλλειψη του πατέρα μου, το ότι μπήκα στη ζωή από πολύ μικρή και έπρεπε να φροντίσω τον εαυτό μου και τους άλλους» ακούγεται να λέει στη συνέντευξη που θα προβληθεί σήμερα, στις 00:10, και προσθέτει:

«Αυτό με έκανε –για να το πω λαϊκά- να μην μασάω. Κι αυτό έχω να πω σαν μήνυμα. Ότι στη ζωή, αγωνίζεσαι μέχρι το τέλος και έτσι πρέπει. Αλλιώς έχεις πνιγεί, έχεις χαθεί, έχεις πεθάνει κι εγώ δεν ήθελα να πεθάνω. Ακόμα κι όταν διαγνώστηκε ο καρκίνος μου, είπα “τι είναι αυτό τώρα;”».

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Βαμβακούση για Ντάνο: «Δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να χωρίσω»

Βικτόρια Μπέκαμ: Ποια αισθητική επέμβαση έκανε και μετάνιωσε

Ο Κιθ Ρίτσαρντς γιόρτασε τα 80α γενέθλια και την 40η επέτειο γάμου του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:46