search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 12:53
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Τετάρτης (20/12): «Η γη της ελιάς» και «5χ5» τα δύο άκρα αντίθετα του τηλεβαρόμετρου

21.12.2023 17:34
ELIAS-NEW

Αμετακίνητη από την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών παρέμεινε η «Γη της ελιάς» παρά και τον έντονο ανταγωνισμό που υπάρχει στην ώρα μετάδοσης της.

Δεύτερη επιλογή ήταν ο «Σασμός» και τρίτη η «Μάγισσα». Έχει, δε, ενδιαφέρον ότι την τριπλέτα κορυφής αποτελούν προτάσεις τριών διαφορετικών καναλιών και μάλιστα παραγωγών ελληνική μυθοπλασίας του prime time.

Παραμένει επίσης τέταρτη κορυφαία επιλογή η σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα», αν και χθες εμφάνισε απώλεια τηλεθέασης της τάξης του 0,4%, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Το «Ναυάγιο» κατετάγη πέμπtο με καλύτερη απόδοση χθες από ότι την Τρίτη, ενώ ο «Παράδεισος των κυριών» είδε την τηλεθέαση του να ελαττώνεται κατά 1,4% από τη μία ημέρα στην άλλη  με αποτέλεσμα να βρεθεί τρείς θέσεις πιο κάτω στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο, παραμένοντας ωστόσο στις δημοφιλέστερες σειρές.

Ο «Τροχός της τύχης» πέρασε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από εκεί που είχε πάει την Τρίτη και το «Προξενιό της Ιουλίας»- μια ακόμα σταθερή αξία για τον Alpha- με το χθεσινό επεισόδιο διακρίθηκε στην ίδια θέση που είχε πλασαριστεί την ίδια ημέρα της περασμένης εβδομάδας και με την ίδια ακριβώς τηλεθέαση.

Τη δεκάδα με τα δημοφιλέστερα της ημέρας ολοκληρώνουν τα τηλεπαιχνίδια «The chase» και «5χ5».

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Όλα έτοιμα για την έναρξη στις 7 Ιανουαρίου 2024

Στέλα Φυρογένη: Με ενδιαφέρουν τα λάθη κι όσα πιέζουν τους ανθρώπους στα άκρα – Η Χάιδω από τη «Γη της Ελιάς» στο topontiki.gr

Τηλεθέαση: Ξανά στην κορυφή την Τετάρτη το Mega – Νέο αρνητικό ρεκόρ για την ΕΡΤ2

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 12:51