search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 07:55
MENU CLOSE

Αδιανόητο περιστατικό στην Κίνα: Γιατρός ρίχνει μπουνιές σε ασθενή την ώρα της επέμβασης (Video)

22.12.2023 19:46
kina-new

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στην Κίνα, όταν ένας γιατρός έχασε την ψυχραιμία του και χτύπησε ασθενή του, την ώρα της επέμβασης.

Σκοπός του χειρουργού ήταν να ακινητοποιήσει τη γυναίκα, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε η ομάδα του νοσοκομείου, για τα όσα έγιναν την ώρα του χειρουργείου. 

Το περιστατικό που έγινε σε νοσοκομείο της κινέζικης πόλης Γκουιγκάνγκ, το 2019, ήρθε τώρα στη δημοσιότητα και σύμφωνα με τη Daily Mail η ασθενής που φαίνεται να δέχεται μπουνιές από τον γιατρό, είναι μία 82χρονη που έκανε επέμβαση στα μάτια της.

Κάποια στιγμή την ώρα της επέμβασης εμφάνισε κάποια αλλεργική αντίδραση και όταν άρχισε να κουνιέται, ο γιατρός άρχισε να της ρίχνει μπουνιές.

Διαβάστε επίσης:

Εγκρίθηκε ψήφισμα για ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Μακελειό στην Πράγα: Ο μακελάρης είχε σκοτώσει, εκτός από τον πατέρα του, και έναν άνδρα και το μωρό του πριν από μία εβδομάδα

Λονδίνο: Έκλεψαν έργο του Banksy, λίγο μετά τα αποκαλυπτήριά του (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 07:55