search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:10
MENU CLOSE

Μπάρκας – Σαρακιώτης για αποφυλάκιση των Κροατών: Οι περίφημες «δεσμεύσεις» της Ν.Δ. διήρκησαν μόλις 4 μήνες

22.12.2023 20:56
barkas sarakiotis

Σε δήλωση για την απελευθέρωση των 105 Κροατών ναζί χούλιγκαν προχώρησαν ο Βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη Κώστας Μπάρκας και ο Βουλευτής Φθιώτιδας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης.

Όπως αναφέρουν οι κύριοι Μπάρκας και Σαρακιώτης: 

«Τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και ο προκλητικός εμπαιγμός στην πλάτη των πολιτών από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχουν τέλος. Από τη “δέσμευση” του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για τη δήθεν “επικείμενη” σύλληψη των δολοφόνων του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη φθάσαμε σήμερα στην αποφυλάκιση των Κροατών ναζί χωρίς κανένα αποτέλεσμα, χωρίς την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.

Όπως φαίνεται από την αποτυχημένη διαχείριση του τραγικού αυτού συμβάντος, οι περίφημες “δεσμεύσεις” της Ν.Δ. διήρκησαν μόλις 4 μήνες, όσο χρειάστηκε για να κατευναστεί η οργή της κοινής γνώμης και τώρα βρισκόμαστε πάλι στο ίδιο έργο θεατές: Εκτόξευση της βίας σε όλα τα επίπεδα και ένας άκρατος λαϊκισμός ο οποίος προφανώς δε σκοπεύει στην επίλυση των εν λόγω μείζονων προβλημάτων, αλλά στην απόκρυψή τους χωρίς το παραμικρό αίσθημα Δικαίου.

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης οφείλουν να λογοδοτήσουν πρωτίστως στην οικογένεια του αείμνηστου Μιχάλη, αλλά και στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας».

Διαβάστε επίσης:

Νικόλας Φαραντούρης: «Παραπομπή-κόλαφος της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για αποτυχία οργάνωσης θαλασσίου χώρου»

Κασσελάκης για Ιερώνυμο: Δεν θα αναφερόμουν ποτέ με τέτοιο τρόπο εναντίον συνανθρώπων μου – Ευτυχώς Πατριάρχης και Πάππας είναι ανοιχτόμυαλοι

Νίκος Ανδρουλάκης: Σταματήστε να λειτουργείτε στο Μαξίμου ως γραφείο real estate – Καταργήστε τη golden visa… χθες


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:00