search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:48
MENU CLOSE

Θεοφανία Παπαθωμά: Σε διαδικασία πλειστηριασμού το σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο

22.12.2023 11:26
theofania-papathoma-new

Την απειλή πλειστηριασμού για ακίνητό της στο Παλαιό Φάληρο φαίνεται πως αντιμετωπίζει η Θεοφανία Παπαθωμά.

Σύμφωνα με newmoney.gr, συγκεκριμένα, η ηθοποιός φαίνεται πως είναι οφειλέτρια σε διαδικασία πλειστηριασμού με επισπεύδουσα την υπό ειδική εκκαθάριση Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, ο πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουνίου 2024 -εάν βέβαια μέχρι τότε δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την αποτροπή του- και αφορά οριζόντια ιδιοκτησία-οροφομεζονέτα του εβδόμου και ογδόου ορόφου σε πολυκατοικία κατασκευής του 1978, η οποία βρίσκεται επί της οδού Τρίτωνος στη θέση Εδέμ στο Παλαιό Φάληρο.

Το διαμέρισμα εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Συγκεκριμένα στον έβδομο όροφο υπάρχει ενιαίος χώρος, η κουζίνα, ένα λουτρό και ένα υπνοδωμάτιο καθώς και η κλίμακα επικοινωνίας με το τμήμα του δώματος του 8ου ορόφου, το οποίο αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα λουτρό καθώς και από μία μεγάλη βεράντα.

Το συνολικό εμβαδόν και για τα δύο επίπεδα είναι 121,82 τ.μ. και αποκτήθηκε από τη Θεοφανία Παπαθωμά το 2005 μέσω συμβολαίου αγοραπωλησίας. Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει εκτιμηθεί στα 348.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για καρκίνο: «Όταν είδα τα αποτελέσματα, μου κόπηκαν τα πόδια»

Τσιμτσιλή σε Κουτσοκώστα: «Μην απαξιώνεις το περιεχόμενο εκπομπών στις οποίες ονειρεύεσαι να είσαι» (Video)

Γιώργος Αλκαίος: «Έδωσα ευκαιρίες στον πατέρα μου, δεν υπάρχει λόγος να ξαναμιλήσουμε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:42