search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 09:33
MENU CLOSE

Μπουγιούρης: «Έχει μπει στο καμαρίνι θαυμάστρια έτοιμη για όλα» (Video)

23.12.2023 17:32
BOUGIOURIS

Για τις δουλειές του στο θέατρο και την τηλεόραση καθώς και για τα απρόοπτα που είχε σε όλα αυτά τα χρόνια μίλησε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στην εκπομπή «I Love Σου Κου», ο δημοφιλής ηθοποιός είπε: «Φέτος συμμετέχω σε δύο παραστάσεις. Με τη Φαίη Ξυλά συναντιόμαστε καλλιτεχνικά μετά από 13 χρόνια. Δεν είναι το καλύτερό μου οι δημόσιες εμφανίσεις και οι συνεντεύξεις. Για το ρόλο μου στην ταινία «Καπετάν Μιχάλης» πήρα 10 κιλά. Στη δουλειά μου οι ψυχικές θυσίες είναι μεγαλύτερες. Έχει τύχει να μπει στο καμαρίνι θαυμάστρια έτοιμη για όλα. Έχω παίξει σε παράσταση με πέντε θεατές. Τα χρήματα στην τηλεόραση είναι διαφορετικά σε σχέση με παλιά, τώρα θα έπαιρνα τα μισά χρήματα σε σχέση με τότε. Έκανα καλή διαχείριση των απολαβών μου, δεν έκανα περιττά έξοδα».

Στην ερώτηση αν θα παρουσίαζε εκπομπή, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης απάντησε: «Αν ήμουν στο πλευρό της υπέροχης παρουσιάστριά σας (Μπέττυ Μαγγίρα) μπορεί και να το σκεφτόμουν. Αλλά είναι κρίμα να πάρω τη θέση του Μακαλιά, είναι πολύ ωραίο δίδυμο».

Διαβάστε επίσης:

Νόνη Δούνια: «Οι γυναίκες στην εμμηνόπαυση θεωρούνται ληγμένες» (Video)

«Last Christmas»: Μετά από 39 χρόνια στην κορυφή των βρετανικών charts

Έμιλυ Κολιανδρή: «Θα συγχωρούσα την απιστία, έχουμε αδυναμίες και μπορεί να συμβεί»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 09:32