search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:42
MENU CLOSE

Νόνη Δούνια: «Οι γυναίκες στην εμμηνόπαυση θεωρούνται ληγμένες» (Video)

23.12.2023 16:10
NONI DOUNIA

Την άποψή της για το θέμα της εμμηνόπαυσης, εξέφρασε η Νόνη Δούνια, υποστηρίζοντας πως ακόμα το ζήτημα αυτό θεωρείται κοινωνικά ταμπού.

Ειδικότερα, η Νόνη Δούνια, μέσα από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», είπε: «Οι γυναίκες όταν φτάνουν στην ηλικία των 50 θεωρούνται ότι είναι ληγμένες, ότι δε μπορούν να εργαστούν το ίδιο, ότι δεν είναι το ίδιο παραγωγικές. Αυτό το θεωρούν οι άλλοι. Εγώ θεωρώ ότι οι γυναίκες που είναι στην περίοδο της εμμηνόπαυσης, συνήθως μετά τα 50, βιώνουν μια καινούργια αρχή».

Και πρόσθεσε: «Αποτελεί ταμπού να μιλάμε ανοιχτά για την εμμηνόπαυση. Είναι πάρα πολύ λίγες οι γυναίκες που μιλάνε ανοιχτά γι’ αυτό… Για την κοινωνία, οι γυναίκες στην εμμηνόπαυση αντιμετωπίζονται πάρα πολύ σκληρά. Υπάρχει ταμπού. Δεν έχει να κάνει μόνο με την αναπαραγωγή. Έχει να κάνει ότι συμβαίνουν πράγματα στο σώμα της, μεγαλώνει και φαίνεται».

Διαβάστε επίσης:

«Last Christmas»: Μετά από 39 χρόνια στην κορυφή των βρετανικών charts

Έμιλυ Κολιανδρή: «Θα συγχωρούσα την απιστία, έχουμε αδυναμίες και μπορεί να συμβεί»

Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Θα ερωτευόμουν έναν άνδρα σαν τον Κωνσταντίνο Πλεύρη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:39