search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:57
MENU CLOSE

Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Θα ερωτευόμουν έναν άνδρα σαν τον Κωνσταντίνο Πλεύρη»

23.12.2023 13:41
dimoulidou-4

Για τις σχέσεις ανθρώπων, που έχουν μεταξύ τους μεγάλη διαφορά ηλικίας, και όχι μόνο μίλησε η συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου.

«Θα μπορούσα να ερωτευτώ έναν άνδρα σαν τον Πλεύρη, τώρα πλέον σε αυτήν την ηλικία. Επειδή συναντήθηκα μαζί του στο πάρτι του Νίκου Αποστολόπουλου, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το χιούμορ του, είναι φοβερό το μυαλό του, τρελαίνομαι για έναν άνδρα με χιούμορ γιατί έχω και εγώ χιούμορ» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΙ.

«Τον έρωτα τον κοιτάς με διαφορετικά μάτια, μπορεί να λένε τα δικά τους, αλλά δεν με αφορά. Δεν έχω μιλήσει μαζί τους, είμαι πάρα πολύ διακριτική αλλά ό,τι έγινε παρουσία δέκα ατόμων, έγινε» είπε χαρακτηριστικά, για τον γάμο που διέψευσε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

«Δεν με ενδιαφέρει η μεγάλη διαφορά ηλικίας. Για παράδειγμα, η πολύ γλυκιά Γεωργία, γιατί τη γνωρίζω, που παντρεύτηκε τον κ. Πλεύρη, το θεωρώ πάρα πολύ γλυκό αυτό που έγινε. Ταιριάζουν, έχουν χιούμορ και οι δύο και η ηλικία δεν μετράει», πρόσθεσε.

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής της είπε πως είναι υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκονοθεσίας μέσω παρένθετων μητερών.

Διαβάστε επίσης:

Στο νοσοκομείο ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Είδα τον πόνο στη μεγαλύτερη μορφή του»

Βάσια Τριφύλλη: «Μερικοί επώνυμοι που πάθαμε καρκίνο δεν ήταν τυχαίο»

Θανάσης Βισκαδουράκης: Με τη σύζυγό μου χάσαμε το πρώτο μας παιδί (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:55