search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:08
MENU CLOSE

Υπόθεση Μπελέρη: Ανακάλεσε την παραίτησή του ο δήμαρχος της Χειμάρρας

24.12.2023 21:48
beleris_frenti

Αναβρασμός επικρατεί στην υπόθεση της Χειμάρρας καθώς φαίνεται πως ο δήμαρχος της πόλης ανακάλεσε την πρόσφατη παραίτησή του.

Όπως έγινε γνωστό χθες, ο δήμαρχος Γκέργκι Γκόρο υπέβαλε την παραίτησή του μετά τις δηλώσεις του αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, ο οποίος τον είχε χαρακτηρίσει ηττημένο.

Οι πληροφορίες ήθελαν την κυβέρνηση Ράμα να προχωρά στο διορισμό δημάρχου της αρεσκείας της στο δήμο Χειμάρρας καθιστώντας σαφές πως ο Φρέντι Μπελέρης δεν μπορεί να εκλεγεί δήμαρχος αν πρώτα δεν απαλλαγεί από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Σήμερα, ωστόσο, τα αλβανικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως ο Γκέργκι Γκόρο ανακάλεσε την παραίτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αλβανός πρωθυπουργός φέρεται να προσέγγισε τρία πρόσωπα από την ομογένεια να αναλάβουν προσωρινά τη θέση ωστόσο και οι τρεις αρνήθηκαν το αξίωμα.

Σε μήνυμά του από τη φυλακή ο Φρέντι Μπελέρης υπογράμμισε: «Όποιος αναλάβει προσωρινά δήμαρχος μέχρι την αποφυλάκισή και την ορκωμοσία μου, πρέπει να είναι ένας από τους δημοτικούς συμβούλους που προέρχονται από τη δημοτική παράταξη με την οποία κερδίσαμε τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Αριστερά για το θάνατο του Βασίλη Καρρά: «Ταυτίστηκε όσο κανείς άλλος με την απλότητα στις μεγάλες πίστες»

Βόμβα στα ΜΑΤ: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.- Τα συμπεράσματα για την προκήρυξη και οι φόβοι της Αντιτρομοκρατικής

Βασίλης Καρράς: Πού θα γίνει η κηδεία του – Η τελευταία του επιθυμία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:08