search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 19:04
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ για Βασίλη Καρρά: Μπήκε στο Γκίνες, συγκέντρωσε 17.000 θεατές εντός γηπέδου και 5.000 εκτός

25.12.2023 15:04
pasok
Eurokinissi

«Αποχαιρετούμε τον σημαντικό λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, που στα 50 χρόνια της καριέρας του αγαπήθηκε από πλήθη κόσμου» αναφέρει σε συλλυπητήρια δήλωσή της η Νάγια Γρηγοράκου, βουλευτής Λακωνίας και υπεύθυνη του Τομέα Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και προσθέτει:

«Η βαριά χαρακτηριστική φωνή του, που λατρεύτηκε “απ’ το Βορρά μέχρι το Νότο” θα μείνει αξέχαστη. Όλο το “σινάφι” του , όπως συνήθιζε να λέει, θρηνεί την απώλεια ενός σπουδαίου τραγουδιστή και ενός ξεχωριστού ανθρώπου.

Συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του λαϊκού, αλλά και του έντεχνου τραγουδιού. Οι περισσότεροι δίσκοι του έγιναν χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ από τα σπουδαιότερα γεγονότα της καριέρας του ήταν η συναυλία του στο στάδιο Arena στη Σόφια της Βουλγαρίας, που μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, καθώς συγκέντρωσε 17.000 θεατές εντός γηπέδου και 5.000 εκτός, αφού δεν έβρισκαν εισιτήρια. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του».

Διαβάστε επίσης:

«Δεν θέλουν να χάσουν τον Δήμο Χειμάρρας, γιατί θα βγουν πολλά πράγματα στη φόρα» λέει ο αδελφός του Μπελέρη

ΚΚΕ για την απώλεια του Βασίλη Καρρά: «Πηγαίος λαϊκός ερμηνευτής που έγραψε τη δική του πορεία στο τραγούδι»

Νέα Αριστερά για το θάνατο του Βασίλη Καρρά: «Ταυτίστηκε όσο κανείς άλλος με την απλότητα στις μεγάλες πίστες»


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 19:03