search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:55
MENU CLOSE

Καλαμάτα: Συγκινούν τα λόγια της αδερφής του νεκρού πιλότου – «Έφυγε ο άγγελός μου, ήταν άδικο να γίνει έτσι» (Video)

27.12.2023 18:03
pilotos-new

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η οικογένεια του 40χρονου πιλότου, Επαμεινώνδα Κωστέα, που έχασε τη ζωή του κατά τη συντριβή του εκπαιδευτικού αεροσκάφους στην Καλαμάτα.

Μιλώντας στο Mega, η αδελφή του επισμηναγού μετέφερε πως η οικογένεια έχει χάσει την γη κάτω από τα πόδια της μετά την απώλεια του δικού τους ανθρώπου.

«Ήταν στο αεροδρόμιο η σύζυγός του και τα παιδιά. Ήταν η τελευταία πτήση για να φύγει διακοπές με την οικογένεια του. Θα έφευγε απλά για Κρήτη επειδή είναι από εκεί η σύζυγός του, να περάσουν Πρωτοχρονιά. Είχε νομίζω πάνω από τρεις χιλιάδες ώρες πτήσης. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί», είπε.

«Έφυγε ο άγγελός μου, έφυγε το παιδί μου. Ήταν άδικο να γίνει έτσι… ήταν πολύ άδικο. Πολύ νέος άνθρωπος. Ένα πολύ νέο παλικάρι που δυστυχώς έφυγε πολύ άδοξα. Έχει δύο μικρά παιδάκια», πρόσθεσε.

Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις

Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια κηρύσσεται τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις -από σήμερα Τετάρτη έως και την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου. Το αεροσκάφος ανήκε στην 363η Μοίρα Εκπαίδευσης Αέρος της 120ής Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος.

Υπενθυμίζεται ότι το εκπαιδευτικό αεροσκάφος που κατέπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες είναι ένα τύπου Τ-2 της 120 Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος. Το αεροσκάφος έπεσε 500 μέτρα βόρεια της πύλης του αεροδρομίου. Η πτώση σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στα 500 μέτρα βόρεια της πύλης του αεροδρομίου, κοντά στην περιοχή Άρι στη Μικρομάνη.

Διαβάστε επίσης:

«Πράσινο φως» από ΣτΕ για την έκδοση 30χρονου στο Μαρόκο που φέρεται μέλος του ISIS

Νέα Σμύρνη: «Ήταν ένα ατύχημα – Το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας» λέει η μητέρα του 18χρονου

Επεισόδια στου Ρέντη: Βαρύτερο κατηγορητήριο για τον 18χρονο και τους δράστες μετά τον θάνατο του αστυνομικού – Tην Παρασκευή η κηδεία του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:55