search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:51
MENU CLOSE

Βασίλης Καρράς: Στις 12:00 η ταφή του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας

27.12.2023 08:08
karras new

Στις 12 το μεσημέρι, σήμερα, θα πουν το τελευταίο αντίο συγγενείς και φίλοι στον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά. 

Η ταφή του θα γίνει στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, το μέρος όπου γεννήθηκε. Η πομπή με τη σορό του Βασίλη Καρρά θα περάσει και από τη φάρμα του όπου ήταν το ησυχαστήριο του τα τελευταία χρόνια. 

Συγκίνηση στην κηδεία

Σημειώνεται ότι το λαϊκό προσκύνημα χθες, Τρίτη στη Θεσσαλονίκη όπου πολλοί θαυμαστές του τραγουδιστή απέτισαν φόρο τιμής από το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας όπου η σορός του καλλιτέχνη είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ημέρας ήταν όταν αποχωρούσε η σορός και η ορχήστρα του Βασίλη Καρρά έπαιξε για τελευταία φορά για τον σπουδαίο καλλιτέχνη.

Οι θαυμαστές του καλλιτέχνη τον αποχαιρέτησαν σιγοτραγουδώντας πολλές από τις επιτυχίες του, ενώ όταν έφτασε η σορός του στον Ιερό ναό, το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Διαβάστε επίσης

Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. για ύποπτο αντικείμενο έξω από εταιρεία στη λεωφόρο Κηφισίας

Νέα Σμύρνη: 16χρονος εντοπίστηκε νεκρός – Έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο

Εορταστικό ωράριο: Ανοιχτά τα καταστήματα την Τετάρτη – Πώς θα λειτουργήσουν τις επόμενες ημέρες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:46