search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:16
MENU CLOSE

Χάρης Ρώμας για «Κωνσταντίνου & Ελένης»: «Αν το συνεχίζαμε, θα είχαμε πάρει από ένα σπίτι» (Video)

28.12.2023 13:45
romas-rantoy-new

Για το φινάλε της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» μίλησε ο Χάρης Ρώμας, επισημαίνοντας ότι στα γυρίσματα το κλίμα ανάμεσα στους ηθοποιούς ήταν πολύ καλό.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφαση να μη συνεχιστεί η σειρά για ακόμα μία σεζόν, κάτι που από οικονομικής άποψης τουλάχιστον ήταν λάθος -τονίζει-, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η συμπρωταγωνίστριά του, Ελένη Ράντου θα είχαν αποκτήσει ο καθένας όσα χρήματα στοιχίζει ένα σπίτι.

«Στο “Κωνσταντίνου και Ελένης” ήμασταν σαν μια ατέλειωτη πενταήμερη, όπως είχε πει και η Ελένη. Αυτό που θυμάμαι από το τελευταίο επεισόδιο όταν το γυρίζαμε είναι που όταν παντρευόμασταν με την Ελένη, μου έλεγε “ρε, θα ρίξουμε και γλωσσόφιλο;”. Παρότι ήμασταν νέοι, είχαμε δισταγμό για το αν έπρεπε να το σταματήσουμε μετά τις δύο σεζόν» είπε και πρόσθεσε:

«Στο τελευταίο γύρισμα υπήρχε μια χαρά για το μέλλον που ανοίγεται και ένας δισταγμός. Οικονομικά σίγουρα δεν κάναμε καλά που σταματήσαμε, γιατί, όπως έχει πει και η Ελένη, αν συνεχιζόταν θα είχαμε πάρει, οι δυο μας, που ήμασταν οι πρωταγωνιστές και οι πιο υψηλά αμειβόμενοι, από ένα σπίτι ο καθένας».

Διαβάστε επίσης:

Γωγώ Γαρυφάλλου: Ξεσπά για το βίντεο με τη Φλωρινιώτη στα μπουζούκια – «Ποιο είναι το πρόβλημά σας;» (Video)

Αύγουστος Κορτώ: Η νοσταλγική ανάρτηση από τα ’80s (photos)

Μπέττυ Μαγγίρα: «Σπάει» τη σιωπή της για την αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα από την εκπομπή της (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:14