search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:22
MENU CLOSE

Μπέττυ Μαγγίρα: «Σπάει» τη σιωπή της για την αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα από την εκπομπή της (Video)

28.12.2023 11:55
maggira-tzo-new

Για την αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα από την εκπομπή της μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα, ενώ αναφερόμενη στις μετέπειτα δηλώσεις της τόνισε ότι «ο καθένας κρίνεται γι’ αυτά που λέει».

«Η αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα ήταν ξαφνική, δεν την περιμέναμε. Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει, ήξερε πού ήρθε, δε θα πω περαιτέρω πράγματα για την Τζο. Σέβομαι το γεγονός ότι δεν ένιωσε άνετα και δεν έβγαλε τον αληθινό της εαυτό, μπορεί να μετάνιωσε» είπε και πρόσθεσε:

«Δε μου αρέσει να τοποθετείται κάποιος εκ των υστέρων για πράγματα τα οποία δεν είχε πει σε εμάς. Με τη νέα χρονιά θα δείτε κάποιες αλλαγές στην εκπομπή, αφού έφυγε η Τζο, θα δείτε νέα πρόσωπα».

Τέλος, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης τονίζοντας ότι φυσικά και την αφορούν, καθώς τη βοηθούν να βελτιώνεται.

«Βλέπω πάντα τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής μου και νιώθω ότι πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Σερ: Στα δικαστήρια με τον γιο της – Ζητά την πλήρη κηδεμονία του λόγω χρήσης ναρκωτικών

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ο Μητσοτάκης δεν είναι η άκαμπτη Δεξιά που ξέραμε και τρέμαμε» (Video)

Μαίρη Σταυρακέλλη: «Έπεσε πάνω μου όλη η φωτιά – Το πρόσωπό μου ήταν η μόνη απώλεια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:13