search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:54
MENU CLOSE

Γιώργος Λυγγερίδης: «Κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν», λέει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας

28.12.2023 17:03
NOSOKOMEIO NIKAIA

Σε δηλώσεις προέβη, με αφορμή τον θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη που έχασε τη μάχη για τη ζωή έπειτα από τραυματισμό που υπέστη από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το Μελίνα Μερκούρη στου Ρέντη, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας, Ανδρέας Πλεμμένος.

Μιλώντας στο protothema.gr, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας ανέφερε: «Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό γιατί από την πρώτη στιγμή του συμβάντος βρέθηκαν όλοι στο πλευρό του αστυνομικού με απαράμιλλη αίσθηση καθήκοντος, επαγγελματισμό αλλά και μεγάλη ευαισθησία καθώς με καθημερινές υπερπροσπάθειες προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή παρόλο που η κατάστασή του ήταν δύσκολα αναστρέψιμη. Οι γονείς του Γιώργου, άνθρωποι με μεγαλείο ψυχής, αρχές και αξίες δεν έφυγαν λεπτό από το πλευρό του παιδιού τους και οι ψυχολόγοι μας, προσπάθησαν και κατάφεραν να τους στηρίξουν με κάθε τρόπο όλες αυτές τις δύσκολες ημέρες» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

«Το μόνο που ζητήσαν ήταν να κάνουμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να σωθεί το παιδί τους κι έτσι πράξαμε όλοι μας στο νοσοκομείο. Οι γονείς ήταν ενήμεροι ανα πάσα στιγμή για την πορεία της κατάστασης του παιδιού τους.

Είναι μια τρομερά δεμένη οικογενεια με αρχές και ηθικές αξίες σπάνιες σήμερα και παρόλο τον θυμό τους για το γεγονός με ευγένεια ψυχής αυτό που ζηταγαν είναι οτι και κάθε Έλληνας πολίτης να μην συμβεί ξανά τέτοιο γεγονός. Δεν τους άξιζε αυτό που συνέβη, όπως σε κανέναν γονέα δεν αξίζει αυτό, εύχομαι ο Θεός να τους δίνει κουράγιο για να αντέξουν» προσθέτει ο κ. Πλεμμένος.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Καρράς: Έγραψε τραγούδι στην εντατική – Θα το ερμηνεύσει ο Νίκος Μακρόπουλος

Επαμεινώνδας Κωστέας: «Η γυναίκα του βιντεοσκοπούσε την πτήση», λέει ο πατέρας του επισμηναγού – Την Παρασκευή η κηδεία του

Θεσσαλονίκη: Με μαχαίρι παλάμης σκότωσε τον αστυνομικό ο 44χρονος από την Νορβηγία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:46