search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:54
MENU CLOSE

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα με Πορτοκάλογλου και Σάττι

28.12.2023 20:08
DHMOS_ATHINAIWN_XMAS
Δήμος Αθηναίων

Με μία γεμάτη μουσική βραδιά θα αλλάξει ο χρόνος στην πλατεία Συντάγματος. Η ΕΡΤ θα υποδεχτεί τη νέα χρονιά στο πάρτι που στήνει ο Δήμος Αθηναίων για την αλλαγή του χρόνου, το οποίο θα ξεκινήσει από τις 22:55 και θα καλυφθεί σε ζωντανή μετάδοση. Πρωταγωνιστές ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Μαρίνα Σάττι και οικοδεσπότες η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Με δύο εορταστικές συναυλίες, αλλά και με ντουέτα, οι δύο μοναδικοί καλλιτέχνες θα καλωσορίσουν τη νέα χρονιά δυναμικά, με τη μουσική και τα τραγούδια τους.

Σε απευθείας σύνδεση από το Σύνταγμα, ο κορυφαίος τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου θα παρουσιάσει μία μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών. Μαζί του στη σκηνή θα βρεθεί η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Βύρων Τσουράπης και η μπάντα του «Ευγενείς αλήτες».

NDP

Από την πλευρά της, το δικό της στίγμα θα δώσει στη βραδιά και η Μαρίνα Σάττι με τους pop, mainstream και ethnic ρυθμούς της. Παρουσιάζοντας ένα μουσικό σόου με τη σφραγίδα της μοναδικής αισθητικής της, θα μας ταξιδέψει με τη σπουδαία μπάντα της στο εθιστικό μουσικό της σύμπαν. Από τη «Μάντισσα» ως τη «Yenna» της κι από όλο το εύρος της παραδοσιακής μουσικής των Βαλκανίων ως την trap, η Μαρίνα Σάττι προσπαθήσει να ξεσηκώσει με ζουρνά, νταούλι και πολυφωνικές αλχημείες, γκάιντα, beats και αισθησιασμό τους παρευρισκόμενους στην πλατεία Συντάγματος, μέχρι τις πρώτες ώρες του 2024.

NDP

Την ίδια ώρα, η Βαρβάκειος Αγορά θα μετατραπεί στο απόλυτο πρωτοχρονιάτικο dance floor με καταξιωμένους DJ και παραγωγούς που θα μοιράσουν upbeat μουσική για χορό ως το πρωί.

Διαβάστε επίσης:

Το Mega επικεφαλής στην κούρσα τηλεθέασης την Τετάρτη

Πέθανε η βραβευμένη ποιήτρια Μαρία Λαϊνά

ΕΡΤ: Εκτάκτως 250 ευρώ για υπολογιστές και  laptop στους δημοσιογράφους 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:53