search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:47
MENU CLOSE

Το Mega επικεφαλής στην κούρσα τηλεθέασης την Τετάρτη

28.12.2023 19:14
mega new

Με τον γενικό δείκτη της Nielsen να κινείται σε επίπεδα χαμηλότερα διαμορφώθηκε η πίτα τηλεθέασης, με εμφάνιση σημάδια αποστασιοποίησης του τηλεοπτικού κοινού λόγω των ημερών. Το Mega στον απόηχο της αργίας των Χριστουγέννων κατάφερε παρά τις απώλειες στη δυναμική του να διατηρήσει το μεγαλύτερο μερίδιο. 

Λίγο μικρότερο μέγεθος από αυτό του Μega ήταν εκείνο του ΑΝΤ1.  Στην περιοχή με τα διψήφια μερίδια διατηρήθηκαν επίσης ο Alpha και το Star, το οποίο μάλιστα φαίνεται ότι χθες ήταν το κερδισμένο της υπόθεσης αφού είχε δυναμική σχεδόν ίδια με αυτή που είχε ακριβώς πριν από μία εβδομάδα. 

Πέμπτος σε προτιμήσεις ο Σκάι, μετράει μέρες για να δει τα ποσοστά του να βελτιώνονται με την έναρξη του «Survivor». Την έκπληξη έκανε το Open το μερίδιο του οποίου διαμορφώθηκε σε μέγεθος τέτοιο λες και είχε τον «Έρωτα φυγά» στο πρόγραμμα του. Ωστόσο ρόλο έπαιξε το πρωινάδικο του καναλιού, η ανεβασμένη απόδοση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων και το πρόγραμμα «Its show time» σε επανάληψη,  στη μνήμη του Βασίλη Καρρά.

Οι αποδόσεις των κρατικών καναλιών υποτονικές. Το Μακεδονία TV σταθερά, το μερίδιο του στην περιοχή του 3%.

Διαβάστε επίσης:

Η τηλεθέαση στους «αστερισμούς» των επαναλήψεων και των τηλεπαιχνιδιών

ΕΡΤ: Εκτάκτως 250 ευρώ για υπολογιστές και  laptop στους δημοσιογράφους 

Ταινίες Πρώτης Προβολής: Ο εντυπωσιακός Λάνθιμος και ο μέγιστος μαέστρος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:47