search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 05:55
MENU CLOSE

Η τηλεθέαση στους «αστερισμούς» των επαναλήψεων και των τηλεπαιχνιδιών

28.12.2023 15:50
ekatomiriouxos-new

Σερί παραμονής στην πρώτη προτίμηση των τηλεθεατών αρχίζει να διαμορφώνει το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» ακόμα και με τα- σε επανάληψη- επεισόδια από τη στιγμή κατά την οποία τα «βαριά χαρτιά» της τηλεθέασης βρίσκονται σε… άδεια λόγω εορτών.

Και την Τετάρτη το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 ήταν πρώτο σε τηλεθέαση και με διαφορά από το δεύτερο πρόγραμμα της ημέρας που ήταν το επίσης σε επανάληψη επεισόδιο της σειράς «Το σόι σου».

Τρίτη επιλογή της χθεσινής ημέρας αναδείχθηκε το επίσης τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης», ενώ με βελτιωμένη απόδοση στην τέταρτη θέση πλασαρίστηκε το κεντρικό δελτίο του Mega.

H παλιά ελληνική κωμωδία «Η κόμισσα της Κέρκυρας» συγκέντρωσε τα βλέμματα 588.000 τηλεθεατών οι οποίοι την ανέδειξαν στο πέμπτο καλύτερο πρόγραμμα της ημέρας και μια θέση πιο κάτω «τερμάτισε» το τηλεπαιχνίδι «The chase».

Το δελτίο ειδήσεων στη νοηματική γλώσσα- «σφήνα» στην εκπομπή «Live News» «πετάχτηκε» στην έβδομη θέση του τηλεβαρόμετρου και η εκπομπή με το Νίκο Ευαγγελάτο χάρη στους 507.000 τηλεθεατές που την είδαν βρέθηκε στο όγδοο σκαλοπάτι της κλίμακας Nielsen.

Με μια ματιά στο Top 10 γίνεται αντιληπτό πως η μεσημεριανοαπογευματινή ζώνη του Mega ήταν ισχυρός πόλος έλξης τηλεθεατών αφού τα προγράμματα που βγήκαν στον αέρα περίπου από τις 16.00 και μέχρι και το κντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού ήταν μέσα στα δέκα δημοφιλέστερα της ημέρας.

Κόσμος μάζεψαν, παρότι σε επανάληψη, τα επεισόδια των σειρών «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Είσαι το ταίρι μου» τα οποία είχαν ίδια τηλεθέαση αλλά η κατάταξη τους κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης:

Ταινίες Πρώτης Προβολής: Ο εντυπωσιακός Λάνθιμος και ο μέγιστος μαέστρος

Τα ιδιωτικά κανάλια αναζητούν έσοδα με ελληνικές σειρές στις πλατφόρμες

ΕΡΤ: Εκτάκτως 250 ευρώ για υπολογιστές και laptop στους δημοσιογράφους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32