search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:49
MENU CLOSE

Ηλίας Κασιδιάρης: Με αστυνομική προστασία και χειροπέδες ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Αθηνών (photos)

29.12.2023 12:23
ilias_kasidiaris_new

Με χειροπέδες στα χέρια, αλλά και υπό ισχυρή αστυνομική προστασία, μεταφέρθηκε σήμερα (29/12) στο δημαρχιακό μέγαρο για την ορκωμοσία του ως δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας, ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, πήρε έκτακτη άδεια κατόπιν αιτήματός του, προκειμένου να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος μετά την εκλογή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Έφυγε συνοδεία αστυνομικών από τις φυλακές Δομοκού και μετά την ορκωμοσία θα επιστρέψει αυθημερόν και πάλι συνοδεία των αρχών.

Πάντως, ο εγκληματίας νεοναζί και καταδικασμένος σε κάθειρξη 13 ετών και 6 μηνών, έχει εξασφαλίσει πενθήμερη άδεια από το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (28/12) έγινε η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας στην Δημοτική Αγορά της Κυψέλης. Όμως, η μαζική συγκέντρωση συλλογικοτήτων γειτονιών και αντιφασιστικών και αντιρατσιστικών ανέτρεψαν τον αρχικό σχεδιασμό του Ηλία Κασιδιάρη αλλά και συνολικά του νεοφασιστικού μορφώματος «Ελεύθεροι Αθηναίοι» με το οποίο «κατέβηκε» στις πρόσφατες τοπικές εκλογές.

Υποχρεώνοντάς τον ίδιο να μην δώσει το «παρών» και τις αρχές να ανακοινώσουν την αναβολή της ορκωμοσίας του για «λόγους ασφαλείας» για σήμερα, Παρασκευή (29/12).

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Δούκας: «Θα αφήσουμε την Πανεπιστημίου στην ησυχία της, θα ανοίξω τη Βασ. Όλγας» – Η πολιτική του τις πρώτες 100 ημέρες

Ζαχαριάδης: «Αδιαμφισβήτητα θετική εξέλιξη» η υποψηφιότητα Δούκα για την ΚΕΔΕ

Χάρης Δούκας: Υποψήφιος και επίσημα για την προεδρία της ΚΕΔΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:48