search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 16:14
MENU CLOSE

Καλύβια: «Με είχε κάνει μαύρη στο ξύλο» η σοκαριστική μαρτυρία της μητέρας του 16χρονου που σκότωσε τον πατέρα του

29.12.2023 23:58
kalybia egklima098- new

Ανατριχίλα προκαλεί η μαρτυρία της μητέρας του 16χρονου παιδιού που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του έξω από το σπίτι τους στα Καλύβια.

«Μία φορά που τσακωθήκαμε, με είχε κάνει μαύρη στο ξύλο. Μου έλεγε “θα σε θάψω σε χαντάκι”. Μου είχε σκίσει τα ρούχα και με έβλεπαν τα παιδιά να τρέχω στο σπίτι γυμνή και του φώναζαν να με αφήσει. Το είχα καταγγείλει τότε στο Αστυνομικό Τμήμα. Εκείνος μου έλεγε: “Πήγες και με έδωσες;”. Ήθελε όλοι να κάνουν το δικό του, να μην του φέρνουν ποτέ αντιρρήσεις και να κάθονται κλειδωμένοι στο σπίτι», είπε η γυναίκα, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο STAR.

Στο πλευρό του 16χρονου οι καθηγητές του

Στο πλευρό του 16χρονου στέκονται οι καθηγητές του. Στην επιστολή που δόθηκε στις δικαστικές αρχές και έφερε στο φως το Star ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι «ο 16χρονος δεν επιτρεπόταν από τον πατέρα του να πάει εκδρομή με το σχολείο. Ερχόταν με το μπουφάν ακόμα και το καλοκαίρι για να κρύβει τα σημάδια. Βοηθούσε όλο τον κόσμο και το προσωπικό του σχολείου, ακόμα και σε θέματα καθαριότητας. Δεν δημιούργησε ποτέ προβλήματα».

Υπενθυμίζεται ότι το 16χρονο αγόρι αφέθηκε ελεύθερο χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο και θα επιτηρείται από επιμελητή. Εξετάζεται και αντιμετωπίζεται διαφορετικά ποινικά από τον ενήλικο παραβάτη, καθώς στην αξιολόγηση της ανακρίτριας μέτρησε και η κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα σε βάρος του.

Η μαρτυρία γυναίκας για σεξουαλική κακοποίηση

Για την υπόθεση έχουν καταθέσει συνολικά 6 άτομα. Ανάμεσα στους μάρτυρες ήταν και μία γυναίκα που αποκάλυψε ότι σε ηλικία 11 ετών είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πατέρα του 16χρονου. Η πράξη δεν είχε καταγγελθεί τότε, ενώ ο 71χρονος έχει ποινικό μητρώο ακόμα και για σωματικές βλάβες.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννινα: Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Φωτιά στην Λέσχη Αξιωματικών (Photos/Video)

Συγκίνηση για τον θάνατο του Μαξ, του αρχιπυροσβέστη της 6ης ΕΜΑΚ: «Αντίο συνάδελφε»

Θεσσαλονίκη: Για επίθεση και ληστεία είχε καταδικαστεί στη χώρα του ο 44χρονος Νορβηγός – Ποιος ασήμαντος λόγος πίσω από τον καβγά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 16:12