search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 11:11
MENU CLOSE

Χρήστος Μενιδιάτης: «Εκμεταλλεύτηκα το όνομα του πατέρα μου»

30.12.2023 19:52
menidiatis_tragoudi

Για τη σχέση με τον αείμνηστο πατέρα του, Μιχάλη, και τις πόρτες που άνοιξαν λόγω του ονόματός του στην αρχή της καριέρας του μίλησε ο Χρήστος Μενιδιάτης.

«Το Μενιδιάτης είναι παρατσούκλι, τοπωνύμιο, λόγω της καταγωγής του πατέρα μου από το Μενίδι. Το κανονικό μας επίθετο είναι Καλογράνης. Όταν έκανα λοιπόν μια συμμετοχή σε μια δισκογραφική δουλειά, την τελευταία μάλιστα του πατέρα μου, λέγαμε μαζί ένα ντουέτο και άλλα δύο τραγούδια, χρησιμοποίησα το επίθετο μου. Να πω την αλήθεια τότε δεν υπήρχε στο μυαλό μου η σιγουριά ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι επαγγελματικά. Βρήκαμε ένα τραγούδι, το γράψαμε και δεν ξέρω και γιατί το έκανα βασικά», ανέφερε αρχικά.

«Το να λένε “ο γιος του Μενιδιάτη” δεν μπορούσα να το αποφύγω με τίποτα, ότι κι αν ακολουθούσα. Στην αρχή το ήθελα πάρα πολύ αλλά, όταν αποφάσισα να μπω επαγγελματικά στον χώρο και μιλούσα με την εταιρεία μου και ανθρώπους που γνώριζαν παραπάνω και καλύτερα από εμένα τα πράγματα, πίστεψαν ότι έχεις ένα όνομα, το οποίο είναι αναγνωρίσιμο οπότε αυτόματα λόγω του ονόματος θα έχεις μια καλύτερη πρόσβαση σε πολλά πράγματα. Γιατί να μην το εκμεταλλευτείς;”. Και το εκμεταλλεύτηκα», εξήγησε.

«Στην αρχή μου άνοιξαν πόρτες πραγματικά ως γιος του Μενιδιάτη. Αυτό ήταν ένα σημείο αναφοράς. Σίγουρα υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον και άνοιξαν πόρτες αλλά η συνέχεια δεν είναι εύκολη, είναι πολύ δύσκολη» πρόσθεσε στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα.

Διαβάστε επίσης:

Ετεοκλής Παύλου: Έκανα Πρωτοχρονιά μόνος, σε ένα υπόγειο χωρίς ρεύμα

Ματίκα σε Ιορδανίδη: «Κρίμα που σε πήρα μικρό και δεν σε χάρηκε το γυναικείο φύλο»

Άντονι Χόπκινς: «Σαν σήμερα πριν από 48 χρόνια σταμάτησα το αλκοόλ – Δεν ζηλεύω που διασκεδάζετε εκεί έξω»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 11:10