search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:55
MENU CLOSE

Ετεοκλής Παύλου: Έκανα Πρωτοχρονιά μόνος, σε ένα υπόγειο χωρίς ρεύμα

30.12.2023 19:44
eteoklis-payloy-new

Για την πιο ιδιαίτερη αλλαγή χρονιάς που έχει ζήσει μέχρι σήμερα μίλησε ο Ετεοκλής Παύλου στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του STAR αποκάλυψε πως μπήκε στο νέο χρόνο εντελώς μόνος λόγω προπόνησης!

«Για να μην πω ότι κάθε χρόνο τρώω 60 μελομακάρονα και δεν μπορώ να κουνηθώ, θα πω κάτι άλλο. Πριν από την Ελένη (σ.σ. Χατζίδου) και το παιδί μας, είχα κάνει μια Πρωτοχρονιά μόνος μου τελείως. Τελείως μόνος, παιδιά. Σε έναν αθλητικό σύλλογο όπου ήμουν χωρίς ρεύμα, χωρίς τίποτα», ανέφερε.

«Ήμουν εντελώς μόνος μου. Δεν υπήρχε άνθρωπος και δεν υπήρχε ούτε ρεύμα, τίποτα. Σε ένα υπόγειο στο Μικρολίμανο, εκεί όπου έκανα κανόε καγιάκ. Δεν ήθελα να χάσω την προπόνηση μου, ήμουν 17 – 18 χρονών, λίγο πριν από το παγκόσμιο ετοιμαζόμουν και δώδεκα η ώρα το βράδυ ήταν η τρίτη μου προπόνηση και ήθελα να μπει έτσι ο νέος χρόνος. Με αθλητική διάθεση, σκεφτόμουν, για να μου πάει και αθλητικά η χρονιά», συνέχισε.

«Με αφορμή όλα αυτά που ζούμε, η ευχή μου δεν μπορεί να είναι άλλη από την υγεία και την ειρήνη. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και όλα είναι για όλους σε αυτή τη ζωή, να μην το ξεχνάμε και να εκτιμάμε αυτά που έχουμε» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Ματίκα σε Ιορδανίδη: «Κρίμα που σε πήρα μικρό και δεν σε χάρηκε το γυναικείο φύλο»

Άντονι Χόπκινς: «Σαν σήμερα πριν από 48 χρόνια σταμάτησα το αλκοόλ – Δεν ζηλεύω που διασκεδάζετε εκεί έξω»

Κορινθίου για τον εαυτό της: Είμαι τόσο περήφανη για το Μαράκι και ό,τι έχει καταφέρει στη ζωή του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32