search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 22:43
MENU CLOSE

«Συναγερμός» στην Εύβοια: Περιπατητής έπεσε σε χαράδρα βουνού – Κινητοποίηση για την διάσωσή του

30.12.2023 13:28
evia11

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας για έναν 38χρονο περιπατητή, ο οποίος τραυματίστηκε σε βουνό της Εύβοιας σήμερα το πρωί του Σαββάτου, 30 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr ο 38χρονος επιχείρησε να κάνει τον πρωινό του περίπατο στο όρος Δίρφυς του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι του μετά από πτώση σε απόκρημνο σημείο σε δασική περιοχή.

Αυτή την ώρα έχει κινητοποιηθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ορειβατικός σύλλογος Χαλκίδας, αλλά και η 7η ΕΜΑΚ προκειμένου να φτάσουν στο σημείο για να παραλάβουν τον περιπατητή που έχει τραυματιστεί και να τον μεταφέρουν στο γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Επιπλέον, στην επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης συνδράμουν εθελοντές των Ψαχνών, καθώς και ένα ελικόπτερο από αέρος. Τις έρευνες συντονίζει ο διοικητής της Πυροσβεστικής Χαλκίδας κ. Κωνσταντίνος Ψαρρός.

Όπως είπε ο πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Χαλκίδας κ. Μπαλτάς μιλώντας στο evima.gr, «ο 38χρονος ανέβηκε στην κορυφή φόρεσε τα κραμπόν και γλίστρησε στο χιόνι με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα που βλέπει προς το καταφύγιο. Έχει σπάσει το πόδι και έχει αιμορραγία. Είναι μια δύσκολη περίπτωση».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο 44χρονος Νορβηγός που σκότωσε τον αστυνομικό – Θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Δρομολόγια ΜΜΜ: Πώς θα κινηθούν την παραμονή Πρωτοχρονιάς

Θεσσαλονίκη: Οδηγείται στην τελευταία του κατοικία ο αστυνομικός που δολοφονήθηκε από τον Νορβηγό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 22:42