search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:17
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Ισχυρή έκρηξη φιάλης υγραερίου σε διαμέρισμα – Στο νοσοκομείο 25χρονος με εγκαύματα (Video)

30.12.2023 21:13
pyrosbestiki new

Με εγκαύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 25χρονος ένοικος διαμερίσματος στην περιοχή των Συκεών, στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε σε πολυκατοικία.

Η έκρηξη σημειώθηκε απόψε λίγο πριν από τις 20:00 σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, στη συμβολή της Κολοκοτρώνη με Ρήγα Φεραίου. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή φιάλης υγραερίου που βρισκόταν στο διαμέρισμα.

Ο 25χρονος ένοικος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου έχοντας εγκαύματα σε αρκετά μέρη του σώματός του. Από την έκρηξη εκσφενδονίστηκαν κουφώματα από το διαμέρισμα αλλά ακόμα και από τα κάγκελα του μπαλκονιού χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς άλλος.

Διαβάστε επίσης:

Tο πρώτο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης στην Ελλάδα με καταγωγή από την… Κρήτη (Photos)

Μαγιορκίνης: «Μεγάλη πίεση στα νοσοκομεία λόγω κορωνοϊού – Υπερτριπλάσιος ο αριθμός των ασθενών»

«Ερυθρός Σταυρός»: 10+3 σαρκαστικά post εμπνευσμένα από τα Viral video με το γλέντι – Η Θώδη, ο Ζαφείρης Μελάς και ο Ψαραντώνης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:16