search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:14
MENU CLOSE

Στέλιος Ρόκκος: Σε δύο χρόνια έχασε και τους δύο αδελφούς του – O θάνατος του Κώστα το 2021 και η τελευταία ανάρτηση του Νίκου

31.12.2023 17:52
stelios_rokkos

Ανείπωτος είναι ο πόνος για τον Στέλιο Ρόκκο, που το βράδυ της Παρασκευής έχασε και τον δεύτερο αδελφό του, Νίκο, σε ηλικία 50 ετών.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο Νίκος Ρόκκος εντοπίστηκε νεκρός από ιδιώτη, το απόγευμα του Σαββάτου (30/12) στη Λήμνο, στην παραλία «Αμνίου» στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, όπου είχε πάει για ψαροντούφεκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του limnosreport.gr, ο Νίκος Ρόκκος που ασχολούνταν επαγγελματικά με το ψάρεμα έφυγε το πρωί του Σαββάτου για την παραλία. Οι ώρες περνούσαν και οι δικοί του άνθρωποι δεν είχαν νέα του με αποτέλεσμα να ενημερώσουν το λιμεναρχείο. Αρχικά βρέθηκε η βάρκα του, ο εξοπλισμός του και τα προσωπικά του αντικείμενα και στη συνέχεια ο ίδιος νεκρός.

Ο Νίκος Ρόκκος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χωριό του Καλλιόπη, που πρόσφατα τον ανέδειξε και πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, αλλά και σε ολόκληρη την Λήμνο.

Είχε έντονη επαγγελματική δραστηριότητα με καταστήματα εστίασης σε Λήμνο και Μυτιλήνη, ενώ τα τελευταία χρόνια διατηρούσε ταβέρνα στην Καλλιόπη.

«Έτοιμος»

Στην τελευταία του ανάρτηση του στα social media, τη Δευτέρα 18/12, είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες της βάρκας του, την οποία ετοίμαζε να ρίξει στο νερό για να βγει για ψάρεμα και είχε γράψει στη λεζάντα: «Έτοιμος».

Η απώλεια του Κώστα το 2021 και η αγάπη για το ψάρεμα

Στις 21 Ιουνίου του 2021, ο Στέλιος Ρόκκος και ο Νίκος Ρόκκος είχαν χάσει τον αδελφό τους Κώστα. Ο επιχειρηματίας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο της Λήμνου, όπου πήγε επειδή ένιωσε αδιαθεσία.

Ο Κώστας Ρόκκος είχε δραστηριοποιηθεί από νεαρή ηλικία επιχειρηματικά στον χώρο της διασκέδασης. Το «Μπουρλότο» υπήρξε ένα από τα πιο ιστορικά κέντρα διασκέδασης στη Λήμνο. Ακολούθησαν το «ΒΙΟ-ΒΙΟ», που έφτιαξε με τον αδελφό του Νίκο και τον Δημήτρη Αλικάτωρα, και το γνωστό παραλιακό beach bar «ΦΥΚΙ-ΦΥΚΙ» στο Κέρος.

Επί σειρά ετών, ο Κώστας Ρόκκος υπήρξε και ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού melody.

Η αγάπη για το ψάρεμα ήταν οικογενειακή υπόθεση για την οικογένεια Ρόκκου. Ο Στέλιος Ρόκκος είχε δηλώσει πως ο πατέρας τους ήταν άρρωστος με το ψάρεμα και στην πορεία το αγάπησαν και οι γιοι του.

«Ο πατέρας μου ήταν μανιώδης ψαράς, όχι επαγγελματίας, αλλά ήταν άρρωστος με το ψάρεμα, όπως είμαι σήμερα και εγώ. Αναγκαστικά πήγαινα μαζί του, με μια πετρελαιομηχανή που ευτυχώς ήταν μηχανικός και σωθήκαμε», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής σε συνέντευξή στην ιστοσελίδα boatfishing.gr.

Με αφορμή τη συνέντευξη τα δύο αδέλφια, είχαν γυρίσει και βίντεο για τη σελίδα του boatfishing στο Youtube, όπου έδειχναν πώς είναι για εκείνους μια μέρα στη θάλασσα, μόνο με τη βάρκα και τα καλάμια τους στο νησί του, τη Λήμνο.

Τίποτα δεν προμήνυε πως η αγάπη αυτή θα στερούσε τη ζωή του αδελφού του Νίκο.

Η συλλυπητήρια ανάρτηση

Το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Στέλιος Ρόκκος έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα: «Στη δύσκολη αυτή στιγμή, όλοι εμείς στο barbarella βρισκόμαστε δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο», αναφέρει.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Στο «κόκκινο» το ιικό φορτίο στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Έσπασαν 20.000 φλεγόμενα πιάτα υπό τους ήχους του Βασίλη Καρρά (Video)

Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν: Ουρές στα φαρμακεία για τεστ covid και γρίπης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:12