search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:22
MENU CLOSE

Δήμητρα Ματσούκα: Τη μέρα του γάμου κλείναμε 7 χρόνια σχέσης – Δεν είχαμε ούτε προσκλητήρια, ούτε μπομπονιέρες (video)

01.01.2024 16:39
matsouka_skorda

Για τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη σε πολύ κλειστό κύκλο μίλησε στη Φαίη Σκορδά η Δήμητρα Ματσούκα.

«Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Θεωρώ τον εαυτό μου σε πολλά κομμάτια της ζωής μου με έναν τρόπο αντισυμβατικό. Τελικά κατέληξα ότι το να παντρεύεσαι έναν άνθρωπο που αγαπάς όταν δεν είναι αυτή η πρώτη περίοδος της ζάλης, του έρωτα, όταν δεν υπάρχει επιθυμία για παιδιά και όταν δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι που είναι πρακτικοί, μου φαίνεται εντελώς αντισυμβατικό και είμαι πολύ χαρούμενη που το έχουμε κάνει» δήλωσε αρχικά για τον γάμο της η ηθοποιός.

«Το έζησα, όπως ακριβώς ήθελα. Ήμασταν άνθρωποι που πραγματικά μας αγαπούν και τους αγαπάμε πολύ γύρω στα 50 άτομα. Αποφύγαμε πράγματα που μας φαίνονταν κάπως γραφικά. Δεν είχαμε μπομπονιέρες, είχαμε αυτό που λέει η θρησκεία έναν δίσκο με κουφέτα. Δεν είχαμε πρόσκληση και ούτε είχαμε στείλει καμία διαδικτυακά».

«Τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ απλά. Έτσι μας βγήκε και στους δύο. Είχα φροντίσει να παραπλανήσω τον κόσμο λέγοντας για την 7η Δεκεμβρίου… Πράγματι το 7 είναι το τυχερό μου, μου αρέσει. Την ημέρα εκείνη, ήταν Παρασκευή, είχα και θέατρο μετά θα μπορούσαμε να έχουμε παντρευτεί μια άλλη μέρα αλλά ήταν η μέρα που κλείναμε 7 χρόνια σχέσης».

Διαβάστε επίσης:

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η ευχή για το 2024 που έφερε αμηχανία – «Τι τον φέρατε αυτόν εδώ ρε παιδιά;» (Video)

Η Φίνος Φιλμ υποδέχεται το νέο έτος με ένα αφιέρωμα στην αείμνηστη Γεωργία Βασιλειάδου (Video)

Το ζεϊμπέκικο του Χρήστου Φερεντίνου και τα… ακροβατικά του Λευτέρη Ελευθερίου! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:22