search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:39
MENU CLOSE

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Πώς αποχαιρέτησε τον χρόνο που πέρασε – «Έμαθα, χάρηκα, πόνεσα…»

01.01.2024 10:42
zoyganeli-new

Έναν απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε έκανε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μέσω μιας ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ερμηνεύτρια δημοσίευσε ένα βίντεο με μια σειρά από εικόνες που θα της θυμίζουν το 2023, ενώ το συνόδευσε με ένα κείμενο με το οποίο θέλησε να περάσει το μήνυμα ότι κάποιες φορές αρκεί να αφήσει κάποιος τις καταστάσεις να συμβούν απλά, χωρίς πολλή σκέψη και επιλογές.

«Δεν είναι όλα θέμα επιλογής. Όταν αφήσεις τις επιλογές νιώθεις παντού ελεύθερος. Μπες στον ωκεανό απλώς. Τα πράγματα συμβαίνουν όταν χρειάζεται. Η επιλογή πολλές φορές δημιουργεί ένταση.

Η επιλογή πολλές φορές σου αυξάνει την αίσθηση του λάθους και της αποτυχίας. Με ανοιχτή την καρδιά μου περιμένω τι θα μου φέρει το 2024… Το ίδιο εύχομαι για όλους σας. Αποχαιρετώ τον χρόνο με ευγνωμοσύνη για όσα έμαθα, χάρηκα, πόνεσα, ανακάλυψα, αγάπησα. Καλή χρονιά για όλους και τον καθένα χωριστά» έγραψε συγκεκριμένα.

Διαβάστε επίσης:

Πηγή Δεβετζή: Το ξέφρενο τσιφτετέλι που… έριξε το πλατό! (Video)

Βαρθακούρης: «Κατάλαβα ότι η Αντελίνα ήταν η γυναίκα που θα μου έβαζε τα δύο παπούτσια σε μία σαγιονάρα» (Video)

Λένα Ουζουνίδου: «Όταν με λένε χοντρούλα δεν παθαίνω και τίποτα» – Τι είπε για την «ταβέρνα του Τζίμη του χοντρού»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48