search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:05
MENU CLOSE

Τηλεθέαση εκπομπών: Μόνιμος κάτοικος στο ρετιρέ ο «Εκατομμυριούχος» το τετραήμερο – «Ψηφίστηκε» δημοφιλέστερο πρόγραμμα της Πρωτοχρονιάς (πίνακες)

02.01.2024 19:52
ekatommyriouxos_0201_1460-820_new
credit: ΑΝΤ1

Αν μέχρι πριν από τις γιορτές τις περισσότερες προτιμήσεις μεταξύ των τηλεθεατών συγκέντρωνε η σειρά «Η γη της ελιάς» με τα επεισόδια της, την τιμητική του στις ημέρες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς είχε το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 ακόμα και με επεισόδια σε επανάληψη ήταν το πρόγραμμα που κατάφερε να έχει την υψηλότερη τηλεθέαση όχι μόνον την Πρωτοχρονιά αλλά και τις προηγούμενες τρείς ημέρες, παρά τις προτάσεις των καναλιών με εορταστικά προγράμματα.

Το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 είχε σταθερή τηλεθέαση ανω του 7% και τις τέσσερις προηγούμενες ημέρες.

Την Παρασκευή δεύτερο σε προτιμήσεις ήταν επίσης τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» και τρίτη επιλογή η απολαυστική ελληνική κωμωδία «Δεσποινίς διευθυντής. Τέταρτο δημοφιλέστερο της ημέρας το τηλεπαιχνίδι «The chase».

Το Σάββατο, δεύτερο σε προτιμήσεις πρόγραμμα της ημέρας ήταν το εορταστικό επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού «5χ5» και τρίτο δημοφιλέστερο το σε επανάληψη «Ενώπιος Ενωπίω» με την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του Βασίλη Καρρά.

Ούτε το ρεβεγιόν του ΣΚΑΪ «Πρωτοχρονιά με φίλους» την Κυριακή, αν και νέα μουσική πρόταση του καναλιού, δεν κατάφερε να υπερκεράσει σε προτιμήσεις το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 παρότι σε επανάληψη.

Τρίτο καλύτερο από πλευρά τηλεθέασης πρόγραμμα της παραμονής Πρωτοχρονιάς αναδείχθηκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και τέταρτη επιλογή το εορταστικό «Σπίτι με το Mega».

Στα highlights της ημέρας η διάκριση της ειδησεογραφικής εκπομπής «Οι δεκατιανοί του ΣΚΑΪ», η οποία πλασαρίστηκε στην έκτη θέση του Top 10 της ημέρας, με βάση τα στοιχεία της Nielsen.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Με πρωτιά υποδέχθηκε το 2024 το Mega – Σαρωτικός ο Σκάι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Attica TV: Άρης Χατζηστεφάνου και Γιάννος Περλέγκας με εκπομπές στο αναβαθμισμένο πρόγραμμα του σταθμού

ΕΡΤ: Διακριτική αποχώρηση στελέχους – Γιατί έφυγε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:02