search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:26
MENU CLOSE

Attica TV: Άρης Χατζηστεφάνου και Γιάννος Περλέγκας με εκπομπές στο αναβαθμισμένο πρόγραμμα του σταθμού

02.01.2024 17:06
attica tv logo 99- new

Τέλος Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου θα συστηθεί και επισήμως το περιφερειακής εμβέλειας κανάλι Attica TV με χαρακτηριστικά σταθμού πανελλαδικής κάλυψης καθώς το πρόγραμμα του μεταδίδεται και από τις συνδρομητικές πλατφόρμες Cosmote TV και Nova.

Στην έναρξη του νέου έτους και λίγο μετά τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την επανεκκίνηση του με νέο ενημερωτικό «ζωντανό» πρόγραμμα, το κανάλι θα προσθέσει στο πρόγραμμα του δύο νέες αξιόλογες παραγωγές εκπομπών τα επεισόδια των οποίων θα μεταδίδονται σε εβδομαδιαία βάση, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης αλλά και μουσικός Γιάννος Περλέγκας θα παρουσιάζει εκπομπή για το ρεμπέτικο τραγούδι. Άλλωστε ο ίδιος είναι ιδρυτικό μέλος της κομπανίας «Ραστ Χιτζάζ» και βαθύς γνώστης της χώρας του ρεμπέτικου.

Επίσης σε εβδομαδιαία βάση θα μεταδίδεται η εκπομπή δημοσιογραφικής έρευνας του Άρη Χατζηστεφάνου, ο οποίος κινείται μεταξύ Νέας Υόρκης και Αθήνας. Τα περισσότερα γυρίσματα θα πραγματοποιούνται στις ΗΠΑ, κάποια στην Ελλάδα και η θεματολογία θα αφορά ζητήματα που σχετίζονται με την ελληνική πραγματικότητα και επικαιρότητα.

Μέχρι τώρα ήταν «ανοιχτό» το θέμα τίτλου για κάθε μια από τις δύο νέες εκπομπές.

Το Attica TV θα ενισχύσει το πρόγραμμα του επίσης με επιλεγμένες ξένες σειρές ντοκιμαντέρ.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Διακριτική αποχώρηση στελέχους – Γιατί έφυγε

Η Φίνος Φιλμ υποδέχεται το νέο έτος με ένα αφιέρωμα στην αείμνηστη Γεωργία Βασιλειάδου (Video)

Google Doodle: H Google υποδέχεται το 2024!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:26