search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 05:32
MENU CLOSE

Καπουτζίδης: Η συζήτηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη – Τι αποκάλυψε

03.01.2024 16:07
kapoutzidis-new

Μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης με αντικείμενο τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από δύο χρόνια.

«Δεν το έχω πει εδώ και 2 χρόνια γιατί δεν θέλω να ανακοινώνω κάτι που έχει να κάνει και με έναν άλλον άνθρωπο, αλλά όντως είχαμε μια συζήτηση σε κάποια φάση», απάντησε ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός στον Γιώργο Λιάγκα, στον ΑΝΤ1, όταν τον ρώτησε αν έχει συναντηθεί ποτέ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και πρόσθεσε: «Είχαμε μια συζήτηση γι’ αυτό το θέμα. Έγινε μια πολύ ωραία συζήτηση, να πούμε αυτό. Με δική του πρωτοβουλία».

Η συνάντηση με Κασσελάκη

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Γιώργο Καπουτζίδη αν έχει συναντηθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη, εκείνον να απαντά: «Μόνο μία φορά έχω συναντηθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ήμουν καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού και ήταν και αυτός. Δεν έχουμε ανταλλάξει απόψεις.

Μου φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και έχει τρομερή υπομονή. Γιατί εμένα αν μου έκανες αυτό που του κάνεις θα σε είχα ταράξει στις μηνύσεις.

Και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ενδιαφέρον, γιατί δεν ασχολείσαι με αυτούς;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Διαβάστε επίσης:

Νένα Μεντή: «Έχω μείνει άνεργη και έπαιζα χαρτιά για να βγάζω λεφτά» (Video)

Γιώργος Γερολυμάτος: Η ημίγυμνη φωτογράφιση και οι… εμμονικές θαυμάστριες (Video)

Στέλιος Ρόκκος: Συντρετριμμένος στην κηδεία του αδερφού του – Τα πλάνα που «έκοψε» η Καινούργιου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31