search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 17:56
MENU CLOSE

Ανασχηματισμός: «Ψήλωσε» ο Παύλος Μαρινάκης

03.01.2024 20:14
marinakis_1112_1920-1080_new

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, αναβαθμίζεται μετά τον ανασχηματισμό σε υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και μαζί με την εκπροσώπηση της κυβέρνησης, αναλαμβάνει και τις αρμοδιότητες του Τύπου.

Αρμοδιότητες που είχε μέχρι πριν τον ανασχηματισμό ο Γιάννης Μπρατάκος. Η αναβάθμιση του Παύλου Μαρινάκη έρχεται μετά τα δείγματα γραφής που έδωσε ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, κάτι που αναγνωρίστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Παύλος Μαρινάκης γεννήθηκε το 1988 στην Πάτρα και σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι επί δεκαετία δικηγόρος με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο. Από το Δεκέμβριο του 2021 έως το τέλος του 2023 διετέλεσε Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ με τη συγκρότηση της κυβέρνησης μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 ανέλαβε χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου.

Διαβάστε επίσης:

Ο βουλευτής Χνάρης έστειλε ευχές από το… μαντρί του: «Η κτηνοτροφία δεν έχει ούτε αργίες, ούτε γιορτές»

Μητσοτάκης: Οι «Κεντρώοι» που θα βγουν απέναντί του – Τα σχέδια για… νέα πολιτική κίνηση

Αλέξης Πατέλης: «Καλή Χρονιά» μαζί με τον σύντροφό του (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 17:54