search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 02:37
MENU CLOSE

Πτολεμαΐδα: Σε βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού οφείλεται ο θάνατος του 15 μηνών βρέφους

03.01.2024 17:35
bodosakeio-new

Σε βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού φαίνεται πως οφείλεται ο θάνατος του 15 μηνών βρέφους, που κατέληξε τα ξημερώματα της Τετάρτης (3/1), στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο στην Πτολεμαΐδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοράκι μεταφέρθηκε με υψηλό πυρετό στην Παιδιατρική Κλινική αργά το βράδυ της Τρίτης (2/1), γύρω στις 23.00 και λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

Η νεκροψία – νεκροτομή που έγινε στη σορό του ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς είχαν μεταφέρει και νωρίτερα, την ίδια ημέρα, το παιδί στο νοσοκομείο, όμως δεν κρίθηκε ότι πρέπει να παραμείνει για παρακολούθηση από τους γιατρούς και επέστρεψε σπίτι του.

Λίγες ώρες αργότερα οι γονείς που διαπίστωσαν ότι το βρέφος δεν ήταν καλά στην υγεία του, το πήγαν ξανά στο νοσοκομείο και λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Αυξάνονται οι εμβολιασμοί λόγω της έξαρσης – «Δεν αρκεί ο αριθμός», λέει το Υπουργείο Υγείας

Καλλιθέα: Στον εισαγγελέα οι δύο διαρρήκτες που συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη

Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό μετά τα Θεοφάνια με βροχές και χιόνια – Τι υποστηρίζουν οι μετεωρολόγοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48