search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 16:59
MENU CLOSE

Τι απαντά ο Κασσελάκης για την πρόσκληση στους βουλευτές να συνεδριάσουν στις Σπέτσες

04.01.2024 15:24
kasselakis

Διευκρινίσεις σχετικά με την πρωτόγνωρη πρόσκληση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη να γίνει η επόμενη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος στις… Σπέτσες, δίνει ο ίδιος μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως λέει, γνωρίζει «ότι πολλά από αυτά που κάνω είναι ασυνήθιστα στην ελληνική πολιτική σκηνή», ωστόσο εξηγεί ότι «όπως έχω πει επανειλημμένα, ο νέος ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει “στενό κύκλο”, όλοι είμαστε μία γροθιά».

Υπενθυμίζεται πως έκπληκτοι έμειναν οι περισσότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μόλις παρέλαβαν την πρόκληση του Στέφανου Κασσελάκη, σύμφωνα με την οποία η επόμενη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος θα γίνει στις… Σπέτσες, στις 19 με 21 Ιανουαρίου, με την Έλενα Ακρίτα μάλιστα να απαντά σε έντονο ύφος.

Την πρόσκληση απέστειλε η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, με τους βουλευτές, ειδικά τους παλαιότερους, να μην μπορούν να αντιληφθούν το νόημα της συνεδρίασης ενός θεσμικού οργάνου σε ένα χώρο που παραπέμπει περισσότερο σε ταξίδι αναψυχής και χαλαρότητας, παρά σε μία κρίσιμη συζήτηση επί των μεγάλων πολιτικών και εσωκομματικών θεμάτων.

Το μούδιασμα μεταξύ των βουλευτών έγινε γρήγορα εμφανές, καθώς τα τηλέφωνα άναψαν μόλις έγινε γνωστή η είδηση με τους πάντες να ρωτάνε εάν είναι όντως… αληθινή η είδηση.

Ειδικότερα γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης:

«Γνωρίζω ότι πολλά από αυτά που κάνω είναι ασυνήθιστα στην ελληνική πολιτική σκηνή. Έχω καλέσει τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι μου στις Σπέτσες -που τον Γενάρη απέχουν πολύ από την εικόνα του τουριστικού προορισμού.

Θα είμαστε μαζί ένα ολόκληρο τριήμερο, θα αναλύσει ο καθένας τις προτάσεις του στον τομέα του και θα χαράξουμε την κοινή μας στρατηγική. Είναι πολύ σημαντικό οι Βουλευτές να συμμετέχουν στη χάραξη της πολιτικής γραμμής σε κάθε νομοσχέδιο, ανεξαρτήτως προσωπικής ειδίκευσης και περιφέρειας εκλογής.

Όπως έχω πει επανειλημμένα, ο νέος ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει «στενό κύκλο», όλοι είμαστε μία γροθιά. Η αξιωματική αντιπολίτευση θα παλέψει και στο Κοινοβούλιο και στους δρόμους ως μία συμπαγής ομάδα.

Την ώρα που τα ΜΜΕ της προπαγάνδας μιλούν για «εκδρομή», εμείς θα έχουμε ένα τριήμερο εργασίας, όπως συνηθίζεται ιδιαίτερα σε άλλες χώρες και είναι μία εξαιρετικά παραγωγική και αποτελεσματική διαδικασία. Αυτά δε γίνονται σε συσκέψεις μερικών ωρών. Προσωπικά, δε θα πορευτώ στην ελληνική πολιτική ούτε με τα συντηρητικά στερεότυπα της Δεξιάς ούτε με το βλέμμα στο bullying των καθεστωτικών ΜΜΕ. Χαράσσω τον δρόμο μου χωρίς κανένα φόβο και με πολύ πάθος, με συνοδοιπόρους τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη μας, τα μέλη μας, και κυρίως τον κόσμο που καταλαβαίνει πολύ περισσότερα από αυτά που τον ταΐζει η Ενημέρωση Μητσοτάκη».

Διαβάστε επίσης:

Διακριτικό «άδειασμα» Μαρινάκη στον Συρίγο: Να προσέχουμε τι λέμε δημοσίως

ΣΥΡΙΖΑ: Πρόσκληση Κασσελάκη στους βουλευτές για τριήμερη συνάντηση εργασίας στις Σπέτσες

Υγειονομικοί Νέας Αριστεράς για Άδωνι στο Υγείας: Ο καταλληλότερος στην κατεδάφιση δημόσιων αγαθών υπέρ των επιχειρηματικών ομίλων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 16:58