search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:21
MENU CLOSE

Τραμπ: Οι εταιρείες του έλαβαν 7,8 εκατ. δολάρια από ξένους ηγέτες κατά τη διάρκεια της προεδρίας του – Η έκθεση των Δημοκρατικών

04.01.2024 20:47
trump_usa

Οι εταιρείες του Τραμπ έλαβαν 7,8 εκατ. δολάρια από ξένους ηγέτες κατά τη διάρκεια της προεδρίας του σύμφωνα με Έκθεση των Δημοκρατικών. Από την πλευρά της, μόνο η κινεζική κυβέρνηση ξόδεψε πάνω από 5,5 εκατομμύρια δολάρια στα ακίνητα που ανήκαν στον Ντόναλντ Τραμπ.

Πιο συγκεκριμένα, οι εταιρείες του Τραμπ έλαβαν τουλάχιστον 7,8 εκατομμύρια δολάρια από 20 ξένους ηγέτες και κυβερνήσεις κατά τη διάρκεια της προεδρίας, σύμφωνα με την αποκαλυπτική έκθεση των Δημοκρατικών.

Η έκθεση δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από τους Δημοκρατικούς της επιτροπής εποπτείας της Βουλής. Υποβάλλοντας τα προσωπικά του οικονομικά συμφέροντα και τις προτεραιότητες πολιτικής διεφθαρμένων ξένων δυνάμεων έναντι του αμερικανικού δημόσιου συμφέροντος, ο πρώην Πρόεδρος Τραμπ παραβίασε τόσο τις σαφείς εντολές του Συντάγματος όσο και το προσεκτικό προηγούμενο που έθεσε και τήρησε κάθε προηγούμενος Ανώτατος Διοικητής», έγραψε ο Jamie Raskin , ο κορυφαίος Δημοκρατικός στην επιτροπή.

Η μερίδα του λέοντος των ξένων χρημάτων —περίπου 5,6 εκατομμύρια δολάρια— προήλθε από την Κίνα, η οποία μαζί με άλλες χώρες χρηματοδοτούσε πρωτίστως τρία ακίνητα: τα ξενοδοχεία Τραμπ στην Ουάσιγκτον και το Λας Βέγκας, μαζί με τον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε επίσης:

Viva Wallet: Καταγγελίες για εμπλοκή με πορνογραφική εταιρεία – Η κόντρα με την JP Morgan

Ανάληψη ευθύνης από τον ISIS για το μακελειό στο Ιράν

Σεισμός στην Ιαπωνία: Τουλάχιστον 84 οι νεκροί – Μάχη με τον χρόνο για την εύρεση επιζώντων (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:21