search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 03:13
MENU CLOSE

My Style Rocks: Ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται στην κριτική επιτροπή (Video)

05.01.2024 14:19
mystylerocks-new

Με ριζικές αλλαγές επιστρέφει το My Style Rocks στον ΣΚΑΪ, καθώς στον δεύτερο κύκλο τα πρόσωπα που απαρτίζουν την κριτική επιτροπή δεν θα είναι τα ίδια.

Συγκεκριμένα, πρόκειται τόσο για προσθήκες όσο και αποχωρήσεις με την Τίνα Μεσσαροπούλου να μεταφέρει μέσω του -Happy Day- τα πιο πιθανά σενάρια.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, τα δοκιμαστικά για τα κορίτσια ξεκίνησαν την Πέμπτη 4/1, έτσι ώστε να επιλεχθούν οι νέες συμμετέχουσες, ενώ το ερωτηματικό είναι «ποιοι κριτές μένουν, ποιοι φεύγουν και ποια είναι τα νέα πρόσωπα»

«Η Ραμόνα φαίνεται ότι πάλι φτάνει στην πηγή και δεν θα πιει νερό. Από ότι “μυρίζω”, στον επόμενο κύκλο δεν θα είναι τελικά. Φαίνεται ότι η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι εκείνη που κέρδισε το εισιτήριο για την κριτική επιτροπή, του επόμενου κύκλου, ο οποίος θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο – Μάρτιο. Ξεκινούν γυρίσματα στις 15 Ιανουαρίου» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Υπάρχει ένα θρίλερ, εξετάζεται ένα άλλο ενδεχόμενο, διότι θέλουν να κάνουν ριζικές αλλαγές. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να υπάρξει μία δεύτερη αποχώρηση και να προστεθεί ακόμα ένα πρόσωπο. Έχει πέσει στο τραπέζι σαν plan b, να μείνει η Έβελυν στη θέση της Σοφίας Χατζηπαντελή και να φύγει ο Δημήτρης Σκουλός και να μπει στη θέση του ο Λάκης Γαβαλάς. Εξετάζεται να μείνει και τετράδα»

Διαβάστε επίσης:

Όσκαρ: Τι στοιχήματα «ρίχνουν» για τις υποψηφιότητες οι κριτικοί των New York Times

Ναυάγιο – Γη της Ελιάς – Παραλία – Σασμός: Πότε επιστρέφουν οι αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές (Videos)

Famagusta: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα συγκλονιστική σειρά του Mega

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07