search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:16
MENU CLOSE

Al Jazeera: Κατηγορεί το Ισραήλ ότι «στοχοποιεί» τους δημοσιογράφους στη Γάζα

07.01.2024 18:18
press_journalists_gaza
Φωτογραφία αρχείου AP

Το Αλ Τζαζίρα κατηγόρησε σήμερα τον ισραηλινό στρατό ότι «στοχοθετεί» Παλαιστίνιους δημοσιογράφους στη Γάζα μετά τον θάνατο δύο δημοσιογράφων που εργάζονταν για το δορυφορικό κανάλι του Κατάρ, οι οποίοι σκοτώθηκαν σε επίθεση που αποδίδεται στο Ισραήλ.

Ο Χάμζα Βάελ Νταχντούχ, ο γιος του επικεφαλής του γραφείου του Αλ Τζαζίρα στη Λωρίδα της Γάζας, του Βάελ αλ-Νταχντούχ, και ο Μούσταφα Θουράγια, ένας ανεξάρτητος εικονολήπτης που συνεργάζεται με το AFP, σκοτώθηκαν σήμερα ενώ επέβαιναν σε αυτοκίνητο στη Ράφα, στο νότιο τμήμα του παλαιστινιακού εδάφους.

«Το Αλ Τζαζίρα καταδικάζει σθεναρά τη στοχοθέτηση από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής αυτοκινήτου παλαιστινίων δημοσιογράφων», ανέφερε το κανάλι σε ανακοίνωσή του κατηγορώντας το Ισραήλ για «παραβίαση των αρχών της ελευθερίας του Τύπου».

Διαβάστε επίσης:

«Elite»: Ένα ελληνικό τραγούδι στο νέο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του Netflix (Video)

Επιστρέφει η Σοφία Αλιμπέρτη στη μεσημεριανή ζώνη του Open

Έξαλλη και η Μπακοδήμου με την Καινούργιου: «Να μας πει τι εξυπηρετούσε το θέμα με τον Νίκο Πολυδερόπουλο μετά τον θάνατο του αδελφού του»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:16