search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 11:31
MENU CLOSE

Καινούργιου για Σκορδά: «Έπεσαν να με φάνε λες και είμαι μοναδική που έχω κάνει αυτό το λάθος»

07.01.2024 21:56
kainourgiou-new

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Τετ Α Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος στον Alpha Κύπρου.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση, τις έντονες στιγμές της αλλά και την προσωπική της ζωή.

Αναφερόμενη στην πρόσφατη δήλωσή της για τις τηλεθεάσεις στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε πως ήταν μια κακή τηλεοπτική της στιγμή.

«Όλοι έχουμε πέσει σε ατοπήματα πάνω σε αυτό το κομμάτι. Εκείνη την ώρα μπορεί κάτι να θες να πεις και σε πιάνει μέσα σου “αχ, δεν μπορώ, αδικούμαι. Θέλω να το πω”. Να το πεις πάνω στα νεύρα σου, να απαντήσεις και μετά να μετανιώσεις και να πεις “τώρα γιατί το είπα;”. Αυτό μου έχει συμβεί και να μετανιώνω», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ένιωθα αδικημένη από πράγματα που είχαν ακουστεί στην εκπομπή. Μετά εγώ τι παθαίνω; Πάνω στα νεύρα μου χάνω τον έλεγχο και μπορείς να πεις κάποια πράγματα. Εκείνη την ώρα ξεφύγεις. Αυτό που λέμε ξεφεύγω τηλεοπτικά. Που σε μια παρέα μπορείς να τα πεις, αλλά ποτέ τηλεοπτικά. Πήρα την ευθύνη, ζήτησα συγγνώμη από την παρουσιάστρια της εκπομπής, γιατί μπορεί να ήταν συνονθύλευμα πραγμάτων. Όχι, δεν πήρα τηλέφωνο, τηλεοπτικά το είπα. Λέω η Φαίη δεν μου φταίει σε κάτι. Αυτό που ακολούθησε μετά να βγαίνει ο καθένας από την εκπομπή της και να υπονοούν διάφορα», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στεναχωρήθηκα. Ήταν μία κακή στιγμή μου, έπρεπε να είχα περιορίσει τα νεύρα μου. Άλλο να με δουν οι συνεργάτες μου στο καμαρίνι να μιλήσω και να δείξω τα νεύρα μου κι άλλο να τα δείξω τηλεοπτικά. Αλλά δυστυχώς έχω ένα καλό και κακό. Δεν μπορώ να διαχειριστώ και την υπερβολική χαρά μου και τη λύπη μου και τον θυμό μου. Οπότε μου ξέφυγε.

Έπεσαν να με φάνε λες και είμαι μοναδική που έχω κάνει αυτό το λάθος. Ζήτησα συγγνώμη μετά από 2 ημέρες, γιατί ήθελα και εγώ να σκεφτώ κάποια πράγματα και τελείωσε εκεί. Όλο αυτό που έγινε που με χτυπούσαν non stop λες και είμαι ό,τι χειρότερο στην ελληνική τηλεόραση», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης:

Al Jazeera: Κατηγορεί το Ισραήλ ότι «στοχοποιεί» τους δημοσιογράφους στη Γάζα

«Elite»: Ένα ελληνικό τραγούδι στο νέο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του Netflix (Video)

Επιστρέφει η Σοφία Αλιμπέρτη στη μεσημεριανή ζώνη του Open

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 11:28