search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:14
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Μόνο στη μεταφορά του πτώματος βοήθησα» λέει ο συνεργός του συντρόφου της εγκύου – Τη μετέφεραν μέσα σε μπαούλο

08.01.2024 22:01
thessaloniki gynaikoktonia 98- new

Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης παραμένουν και ανακρίνονται ως ύποπτοι για τη δολοφονία της 41 ετών εγκύου, ο σύντροφός της κι ένας φίλος του.

Μάλιστα θεωρείται θέμα χρόνου και οι δύο να αποκαλύψουν αναλυτικά όλες τους τις πράξεις.

Ο δεύτερος φέρεται να υπέδειξε ένα απόμερο σημείο στη Χαλκιδική, όπου έριξαν το άψυχο σώμα της γυναίκας, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από την Πρωτοχρονιά.

Η υπόδειξη αυτή επιτάχυνε τις έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, κλιμάκιο του οποίου έφτασε στο σημείο που βρίσκεται σε δασώδη έκταση ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ομολόγησε ο φίλος, ο σύντροφος δολοφόνησε την 41χρονη και του ζήτησε να εξαφανίσουν το πτώμα της, μεταφέροντάς το με το αυτοκίνητό του στο σημείο απόρριψης. Πληροφορίες αναφέρουν πως η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε και εγκαταλείφθηκε μέσα σε ένα μπαούλο.

 Η εξαφάνισή της 41χρονης, εγκυμονούσας στον 3ο μήνα και μητέρας ενός 13χρονου παιδιού, δηλώθηκε την περασμένη Τρίτη (2/1), ενώ δύο 24ωρα αργότερα εκδόθηκε και σχετική αγγελία μέσω της υπηρεσίας Missing Alert.

Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των διωκτικών Αρχών, ισχυριζόμενος πως η γυναίκα τού έστειλε μήνυμα μόλις χάθηκαν τα ίχνη της κι ότι πήρε μαζί της 5.000 ευρώ από το κοινό τους ταμείο.

Την ίδια ώρα, κλιμάκιο της Σήμανσης ελέγχει εξονυχιστικά το αυτοκίνητο του φίλου του συντρόφου, με το οποίο φέρονται οι δύο άνδρες να μετέφεραν το πτώμα. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, υπάρχει και βίντεο από κάμερες το οποίο δείχνει τους δύο άνδρες να κουβαλούν το μπαούλο.

Πού εντοπίστηκε το πτώμα της 41χρονης εγκύου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής, το οποίο υπέδειξε ο φίλος και συνεργός (σύμφωνα με την ομολογία του) του γυναικοκτόνου. Στο σημείο πήγε από την πρώτη στιγμή ειδικό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ αλλά και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 41χρονη δολοφονήθηκε στο σπίτι του συντρόφου της στην Καλαμαριά και στη συνέχεια το πτώμα της μεταφέρθηκε με το δικό του όχημα και πετάχθηκε στην ερημική περιοχή.

Σύμφωνα με το STAR, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεση όταν μέσα στο διαμέρισμα της Καλαμαριάς βρήκαν αποτυπώματα του φίλου της Γεωργίας. Ο συγκεκριμένος άνδρας κλήθηκε από τις Αρχές και λίγη ώρα μετά έσπασε αποκαλύπτωντας τη δράση των δύο ανδρών.

Τα μυστήρια μηνύματα

Οι αστυνομικοί από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ερευνούν να απαντήσουν στο εάν η τότε αγνοούμενη υπήρξε όντως ο αποστολέας δύο μηνυμάτων – το ένα προς τη μητέρα της, και το άλλο προς τον σύντροφό της.

Στο μήνυμα προς τον σύντροφό της, η 41χρονη Γεωργία εμφανίζεται απολογητική για το ότι τού πηρε 5.000 ευρώ. Οι συγγενείς της Γεωργίας επισημαίνουν ότι, τόσο το ύφος όσο και η σύνταξη του μηνύματος δεν παραπέμπουν στην ίδια, ενώ τονίζουν ότι η ίδια δεν θα έπαιρνε ποτέ αυτά τα χρήματα.

Ο κακοποιητικός βίος του

Ο σύντροφος του θύματος, φαίνεται πως ήταν συστηματικός κακοποιητής γυναικών αφού έχει καταδικαστεί πέντε φορές για τον ξυλοδαρμό της αδελφής του. Όπως είπε η αδελφή του 41χρονου, μιλώντας στον Alpha, την είχε ξυλοκοπήσει άγρια, επειδή είχε αρνηθεί να του δώσει χρήματα και εκ τότε  αντιμετωπίζει κενά μνήμης και μετατραυματικό σοκ.

Διαβάστε επίσης:

Στρεπτόκοκκος: Ποια είναι τα συμπτώματα και πότε πάμε στον γιατρό – 9+1 οδηγίες προφύλαξης

Λήξη της αποχής των συμβολαιογράφων

Θάνατος 4χρονου στη Θεσσαλονίκη: Ήταν θετικός σε RSV και στρεπτόκοκκο – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:59