search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:42
MENU CLOSE

Αδιανόητο περιστατικό: Οδηγός λεωφορείου λύνει σταυρόλεξο ενώ βρίσκεται στο τιμόνι (Video)

09.01.2024 20:25
odigos-new

Ένα αδιανόητο περιστατικό καταγράφηκε στην Κηφισιά, καθώς οδηγός λεωφορείου φαίνεται να λύνει σταυρόλεξο ενώ βρίσκεται στο τιμόνι.

Το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το MEGA, κατέγραψε επιβάτης του λεωφορείου, μόλις αντιλήφθηκε το απίστευτο περιστατικό.

Ο οδηγός του λεωφορείου της γραμμής 523 φαίνεται κάποια στιγμή να μην κρατάει καν για κάποια δευτερόλεπτα το τιμόνι, ενώ μάλιστα, πατάει και το γκάζι χωρίς καν να κοιτάει τον δρόμο. Και όλα αυτά, τη στιγμή που μέσα στο λεωφορείο υπάρχουν επιβάτες.

Μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΑ, μιλώντας στο MEGA, φάνηκε επιφυλακτικός ως προς τις εικόνες που δείχνει το βίντεο, υποστηρίζοντας ότι ενδεχομένως ο οδηγός να σημειώνει κάτι σε σημειωματάριο και όχι να λύνει σταυρόλεξο.

Διαβάστε επίσης:

Εγκληματική οργάνωση διακινούσε αρχαία και εικόνες – Κατασχέθηκαν πλαστοί πίνακες Picasso, Jackson Pollock, Τσαρούχη

Γυναικοκτονία εγκύου στη Θεσσαλονίκη: «Η Γεωργία θα διέκοπτε την κύησή της», ισχυρίζεται ο δικηγόρος του 39χρονου

Βέροια: «Δεν το έκανα εγώ, αλλά κάποια αόρατη δύναμη», είπε η 37χρονη που σκότωσε το μωρό της – Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:38