search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:20
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Aποκαλύψεις σοκ για τη δολοφονία – Τι στοιχεία έχει στα χέρια του το Ανθρωποκτονιών (Video)

09.01.2024 07:30
thessaloniki gynaikoktonia 98- new

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη που αγνοούνταν από την Πρωτοχρονιά και εντοπίστηκε νεκρή σε απόμερο σημείο της Χαλκιδικής.

Η σορός της άτυχης 41χρονης εγκύου από τη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε με μαχαιριές στο στήθος και το λαιμό στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ομολόγησε ο φίλος του συντρόφου της, ο τελευταίος τη δολοφόνησε και έπειτα του ζήτησε τη βοήθειά του για να εξαφανίσουν το πτώμα της, μεταφέροντάς το με το αυτοκίνητό του στο σημείο απόρριψης.

Ο σύντροφος της 41χρονης – ο οποίος δεν έχει ομολογήσει και η ανακρισή του αναμένεται να συνεχιστεί απο το πρωί σήμερα – εμφανιζόταν στον αέρα εκπομπής ζητώντας από όποιον γνώριζε κάτι να απευθυνόταν στην Αστυνομία.

Οι Αστυνομικές αρχές από την αρχή τον θεώρησαν ως βασικό ύποπτο, θέτοντας τον υπό διακριτική παρακολούθηση.

Στο πλαίσιο αυτό, στελέχη της Ασφάλειας, έβαλαν «φρένο» σε ταξίδι που επιχείρησε να κάνει ο 39χρονος,  στην Αθήνα, με την δικαιολογία της παρουσίας του σε τηλεοπτική εκπομπή.

Οι αστυνομικοί, προκειμένου να τον εμποδίσουν να ταξιδέψει, σύμφωνα με πληροφορίες, του ανέφεραν πως είχαν κάποιο καρέ μιας γυναίκας που έμοιαζε με την Γεωργία και ήθελαν από αυτόν να επιβεβαιώσει εάν επρόκειτο για την σύντροφο του.

Έτσι, ο ίδιος φέρεται να ανέβαλε το εν λόγω ταξίδι καθώς δεν είχε δικαιολογία για να μην ακολουθήσει τους αστυνομικούς.

Έχασε την ψυχραιμία του

Αυτό που σημειώνουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης είναι το γεγονός πως αν και τις πρώτες ώρες της εξαφάνισης της 41χρονης, εμφανιζόταν ήρεμος, έπειτα από την έρευνα στο σπίτι του, εκεί όπου τους τελευταίους μήνες συγκατοικούσε με την 41χρονη, φαίνεται να είχε χάσει την ψυχραιμία του, ενδεχομένως υπό τον φόβο επιβαρυντικών στοιχείων σε βάρος του.

Κατά  την διάρκεια της κρίσιμης αυτής έρευνας, εντοπίστηκαν πλήθος αποτυπωμάτων που ανήκαν στην 41χρονη, τον σύντροφο της καθώς και σε ακόμα ένα άτομο.

Από το πλήθος αυτών  των αποτυπωμάτων, κατέληξαν οι Αρχές στο συμπέρασμα πως κάτι είχε γίνει μέσα στο σπίτι.

Από  την έρευνα μέσα από την βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ, διαπιστώθηκε πως το τρίτο άτομο του οποίου είχαν βρεθεί αποτυπώματα, ήταν σεσημασμένο για διάφορα αδικήματα, με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να φτάσουν στην ταυτότητά του.

«Έσπασε» ο φίλος

Νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας τον προσήγαγαν στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης και ο ίδιος φέρεται να «έσπασε» και να αποκάλυψε πως η Γεωργία είχε δολοφονηθεί από τον φίλο του και σύντροφό της, ενώ ο ίδιος είχε συμμετάσχει μόνο στη μεταφορά της σορού της, χωρίς να έχει σχέση με την ανθρωποκτονία.

Το άψυχο σώμα της 41χρονης Γεωργίας βρέθηκε σε δασώδη έκταση ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα. 

Από την πρώτη στιγμή που οι Αρχές είχαν τις πληροφορίες για το συμβάν, βρέθηκαν στο σημείο που οι δύο άνδρες πέταξαν τη νεκρή Γεωργία, ώστε να κάνουν τις σχετικές έρευνες και να συλλέξουν το υλικό που θα παρουσιάσουν στον ύποπτο.

Ο δεύτερος φέρεται να υπέδειξε ένα απόμερο σημείο στη Χαλκιδική, όπου έριξαν το άψυχο σώμα της γυναίκας, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από την Πρωτοχρονιά.

Διαβάστε επίσης

Συμπλοκή σε δομή φιλοξενίας της Ριτσώνας – Αναφορές για τραυματίες

Κακοκαιρία στον Πύργο: Ζημιές σε σπίτια, επιχειρήσεις και γεωργικές εκτάσεις – Τι δείχνει η αυτοψία

Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης: «O γάμος είναι σχέση ανδρός και γυναικός»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:19