search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:20
MENU CLOSE

Μέγαρα: Ο 4χρονος είχε νοσηλευτεί ξανά στο νοσοκομείο μετά από βίαιο ξυλοδαρμό

10.01.2024 22:38
paidon-new

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού ενός 4χρονου παιδιού από τον σύντροφο της μητέρας του στον καταυλισμό των Ρομά στο Βλυχό Μεγάρων.

Το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση.

Την ίδια στιγμή ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία, με τη συνδρομή ανδρών της ΟΠΚΕ, για να εντοπίσει τον 23χρονο δράστη και σύντροφο της 29χρονης μητέρας του παιδιού.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς η μητέρα του 4χρονου, ζούσε στη Λαμία, όπου είναι η καταγωγή της, μαζί με τέσσερα ανήλικα παιδιά της και όταν γνώρισε τον 23χρονο «κλεφτήκανε» και ζουν στον καταυλισμό του Βλυχού στα Μέγαρα, στο σπίτι του δράστη.

Όπως ανέφερε η γυναίκα, τον τελευταίο μήνα ο 23χρονος ήταν πολύ βαίος απέναντι στα παιδιά και ειδικά στον 4χρονο και μάλιστα είχε νοσηλευτεί και πάλι σε νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό.

Ο 4χρονος είχε νοσηλευτεί ξανά

Αυτή, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 4χρονος μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγο καιρό, ο ανήλικος είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο φέροντας χτυπήματα, χωρίς ωστόσο να δηλωθεί πως προέκυψαν.

Για την υπόθεση είχε ενημερωθεί το ανηλίκων και είχε σχηματίσει δικογραφία κατ αγνώστων.

Τα υπόλοιπα αδέρφια του 4χρονου, έχουν μεταφερθεί στο ίδιο νοσοκομείο με εισαγγελική εντολή, για την προστατευτική τους φύλαξη, όσο διαρκούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Διαβάστε επίσης:

H «μάχη» του Fast Ferries Andros που παλεύει με τα κύματα (Video)

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας από το βράδυ της Πέμπτης – Ψυχρό μέτωπο έρχεται από βόρεια Σκανδιναβία

Πέραμα: Τραυματίστηκε εργαζόμενος σε πλοίο – Υπέστη εγκαύματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:16